Μήνυση στον Λευτέρη Αυγενάκη από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυση στον Λευτέρη Αυγενάκη από τον υπάλληλο του αεροδρομίου
Mήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη κατέθεσε ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Mήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη κατέθεσε ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά το επεισόδιο που είχε με τον «γαλάζιο» βουλευτή και πρώην ΥπΑΑΤ που διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο υπάλληλος στο αεροδρόμιο, που δέχθηκε την επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη, κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί η Ασφάλεια του αεροδρομίου, μετά τη σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου.

Τα καταγγελόμενα αδικήματα για βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους, είναι πλημμελήματα και δεν μπορούσε να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία από την αστυνομία. Για τα πλημμελήματα, ο κ. Αυγενάκης καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία.

Λευτέρης Αυγενάκης - Το χρονικό του διαπληκτισμού

Το βίντεο με το περιστατικό μεταξύ του κ. Αυγενάκη και του υπαλλήλου του Ελ. Βενιζέλος κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων). Κατά την καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ, «ο πρώην υπουργός φαίνεται να μπέρδεψε την πύλη, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση. Είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το επώνυμο του τέως υπουργού, όμως και πάλι δεν εμφανίστηκε στην έξοδο.

Μετά τη διάδοση του περιστατικού, ο Λευτέρης Αυγενάκης προέβη σε δήλωση, επαληθεύοντας το συμβάν, αλλά κάνοντας και λόγο για παραπληροφόρηση. Με ανάρτησή του στο Twitter παραδέχθηκε πως «πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας». Ωστόσο, όπως στην παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ, έτσι και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media αρνήθηκε ότι χειροδίκησε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ για Αυγενάκη: Μισό κιλό, μισή ζωή, μισή διαγραφή

Δεν παραδίδει την έδρα ο Αυγενάκης - «Παραμένω βουλευτής»

ΝΔ: Εξοργιστικό και βαθιά υποκριτικό να μας εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider