Οικονόμου: Δεσμευόμαστε ότι το τρένο θα γίνει ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Δεσμευόμαστε ότι το τρένο θα γίνει ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς
Την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, επισκέφτηκε για πρώτη φορά, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου την έδρα της διοίκησης του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.), συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Ιωάννη Ξιφαρά.

Την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, επισκέφτηκε για πρώτη φορά, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου την έδρα της διοίκησης του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Ιωάννη Ξιφαρά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με στόχο την ενημέρωση και την αξιολόγηση των τρεχουσών και μελλοντικών μέτρων που αφορούν την ασφάλεια και την ανάπτυξη του σιδηρόδρομου στην Ελλάδα. Ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους του ΟΣΕ και να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του ΟΣΕ, Γιάννο Γραμματίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παναγιώτη Τερεζάκη, και τους Διευθυντές του Οργανισμού.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση της ασφάλειας στους σιδηροδρόμους, όπως είναι η χρηματοδότηση με 25 εκατομμύρια ευρώ για τις ισόπεδες διαβάσεις κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Οργανισμού.

Ο Υφυπουργός δήλωσε: «Είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε και να αναδείξουμε το σπουδαίο και πρωταγωνιστικό ρόλο του τρένου στη σύγχρονη Ελλάδα. Το τρένο θα είναι το ασφαλές και αξιόπιστο μεταφορικό μέσο που θα επιλέγει ο πολίτης για τη μεταφορά του. Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε δείγματα γραφής όλοι μαζί, εργαζόμενοι, διοίκηση και Υπουργείο, για να επιτύχουμε τους υψηλούς μας στόχους. Δεσμευόμαστε ότι το τρένο θα γίνει ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του πολίτη!»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΡΓΟΣΕ: Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα εκσυγχρονισμού του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου

Εξηγήσεις ζητά ο εισαγγελέας από στελέχη του ΟΣΕ για την διαρροή ηχητικού υλικού από τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider