Ενθουσιώδης στήριξη της Νάνσι Πελόζι στην Καμάλα Χάρις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ενθουσιώδης στήριξη της Νάνσι Πελόζι στην Καμάλα Χάρις
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι τάχθηκε υπέρ της επιλογής της Καμάλα Χάρις για να αντικαταστήσει τον Πρόεδρο Μπάιντεν στη διεκδίκηση μιας θητείας στον Λευκό Οίκο, αποκαλώντας την «εξαιρετικά οξυδερκή».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και κορυφαίο στέλεχος των Δημοκρατικών Νάνσι Πελόζι τάχθηκε υπέρ της επιλογής της Καμάλα Χάρις για να αντικαταστήσει τον Πρόεδρο Μπάιντεν στη διεκδίκηση μιας θητείας στον Λευκό Οίκο, αποκαλώντας την «εξαιρετικά οξυδερκή» και λέγοντας ότι είναι το καλύτερο πρόσωπο για να νικήσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ το φθινόπωρο.

«Με απέραντη περηφάνια και απεριόριστη αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας μας υποστηρίζω την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε η Πελόζι σε δήλωσή της. «Η ενθουσιώδης υποστήριξή μου προς την Καμάλα Χάρις για πρόεδρο είναι επίσημη, προσωπική και πολιτική».

Η δήλωση της Πελόζι, η οποία είχε πει νωρίτερα ότι τάσσεται υπέρ μιας ανταγωνιστικής διαδικασίας αντί για την απευθείας «στέψη» της Χάρις, ήταν η πιο σημαντική μεταξύ των ψήφων εμπιστοσύνης υψηλού προφίλ που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες η Χάρις. Η Πελόζι προέτρεψε τους συναδέλφους της να σταθούν πίσω από την Χάρις, λέγοντας ότι «πρέπει να ενωθούμε και να προχωρήσουμε για να πετύχουμε μια ηχηρή νίκη ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κάμαλα Χάρις: Απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ η κληρονομιά του Τζο Μπάιντεν

«Αποτύχαμε», παραδέχθηκε η διευθύντρια της Secret Service σχετικά με την επίθεση εναντίον του Τραμπ

gazzetta
gazzetta reader insider insider