Μητσοτάκης για γήπεδα: Πρώτο μεγάλο τεστ ο τελικός κυπέλλου 2025 - Να γίνει σε γεμάτο ΟΑΚΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης για γήπεδα: Πρώτο μεγάλο τεστ ο τελικός κυπέλλου 2025 - Να γίνει σε γεμάτο ΟΑΚΑ
Το πρώτο μεγάλο τεστ θα είναι ο τελικός του κυπέλλου του 2025 να γίνει με ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και με την ελληνική κυβέρνηση να διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια της διεξαγωγής ενός τέτοιου μεγάλου αγώνα μετέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρώτο μεγάλο τεστ θα είναι ο τελικός του κυπέλλου του 2025 να γίνει με ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και με την ελληνική κυβέρνηση να διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια της διεξαγωγής ενός τέτοιου μεγάλου αγώνα μετέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά τις εξαγγελίες των νέων μέτρων από το βήμα του Βελλίδειου εκθεσιακού κέντρου.

Απαντώντας σε ερώτηση για την οπαδική βία και αν είμαστε κοντά ή μακριά στις μετακινήσεις οπαδών ο πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής: «Έχουμε λόγο να διαπιστώνουμε ότι έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο. Το σύστημα λειτουργεί και μπορούμε να εντοπίσουμε παραβάτες με μεγαλύτερη ακρίβεια. Έχουμε και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που αυξάνει το ενδιαφέρον και είναι υγιές. Έχουμε αυτοματοποιημένο ποινολόγιο που μας επιτρέπει να παρεμβαίνουμε εντός των ορίων. Το πόσο κοντά είμαστε στις μετακινήσεις φιλάθλων δεν μπορώ να σας πω. Θα το θέλαμε. Θέλουμε τα γήπεδα να είναι χώροι γιορτής. Το πρώτο μεγάλο τεστ θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου το 2025 με γεμάτο ΟΑΚΑ με την ελληνική κυβέρνηση να διασφαλίζει την ασφάλεια της διεξαγωγής ενός τόσο μεγάλου αγώνα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος η καλύτερη άμυνα απέναντι στην ακρίβεια

gazzetta
gazzetta reader insider insider