Τραμπ: Οι μετανάστες «έχουν τον φόνο στα γονίδιά τους» - Η Γάζα θα μπορούσε να είναι καλύτερη από το Μονακό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Οι μετανάστες «έχουν τον φόνο στα γονίδιά τους» - Η Γάζα θα μπορούσε να είναι καλύτερη από το Μονακό
Ντόναλντ Τραμπ / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images
Ο Ντόναλντ Τραμπ όξυνε ακόμη περαιτέρω τη ρητορική του εναντίον των μεταναστών σήμερα, κατηγορώντας τους ότι εισάγουν «κακά γονίδια» στις ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ όξυνε ακόμη περαιτέρω τη ρητορική του εναντίον των μεταναστών σήμερα, κατηγορώντας τους ότι εισάγουν «κακά γονίδια» στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία διαβεβαίωσε ότι η Δημοκρατική αντίπαλός του, η Κάμαλα Χάρις, επέτρεψε σε χιλιάδες «δολοφόνους» να μπουν στη χώρα, μέσω της μεταναστευτικής πολιτικής της.

«Πολλοί από αυτούς δολοφόνησαν περισσότερους από έναν ανθρώπους και σήμερα ζουν ήσυχοι στις ΗΠΑ. Αυτοί οι φόνοι, ξέρετε, νομίζω ότι είναι στα γονίδιά τους», είπε.

«Και έχουμε πολλά κακά γονίδια στη χώρα μας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ο πρώην πρόεδρος χρησιμοποιεί στην προεκλογική εκστρατεία του μια ολοένα και πιο βίαιη ρητορική απέναντι στους μετανάστες, αναμιγνύοντας ψέματα και μισές αλήθειες. Κατά τον Τραμπ, οι ΗΠΑ δέχεται «εισβολή» από τους μετανάστες, τους οποίους κατηγορεί για όλα τα δεινά: «βιάζουν τις νεαρές Αμερικανίδες», «δηλητηριάζουν το αίμα» των ΗΠΑ και «τρώνε ζώα συντροφιάς».

Στην πρώτη του προεκλογική εκστρατεία το 2015 ο Τραμπ είχε σοκάρει και τότε αποκαλώντας «βιαστές» τους μετανάστες. Υποσχέθηκε ότι θα έχτιζε ένα πελώριο τείχος μήκους 3.000 χιλιομέτρων στα σύνορα με το Μεξικό για να εμποδίσει τους μετανάστες να περνούν στις ΗΠΑ, αλλά το σχέδιο αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

«Η Γάζα θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη από το Μονακό»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η Λωρίδα της Γάζας, η οποία βομβαρδίζεται εδώ και έναν χρόνο από τον ισραηλινό στρατό, έχει τις δυνατότητες να γίνει «ακόμα καλύτερη από το Μονακό» όταν ανοικοδομηθεί.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το ωραιότερο μέρος, με τις καιρικές συνθήκες που έχει, το νερό, τα πάντα, το κλίμα θα μπορούσε να είναι υπέροχο», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε κατά την πρώτη επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

«Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο από το Μονακό», ένα πλούσιο πριγκιπάτο στην Κυανή Ακτή, πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος, χωρίς να κάνει λόγο για την ανθρωπιστική κρίση στον θύλακα ή για τον απολογισμό των θυμάτων μεταξύ των Παλαιστινίων αμάχων. «Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα στη Μέση Ανατολή», τόνισε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εμφανιστεί ως ο απόλυτος υπερασπιστής του Ισραήλ όταν ξέσπασε ο πόλεμος με τη Χαμάς. Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, δήλωσε ότι «δεν είναι ακριβώς βέβαιος ότι του αρέσει ο τρόπος» με τον οποίο το Ισραήλ διεξάγει την επίθεσή του.

Αναφερόμενος στα «βίντεο με κτίρια που καταρρέουν», ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε συγκεκριμένα ότι το Ισραήλ «χάνει τελείως τον πόλεμο της επικοινωνίας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Ο κυκλώνας Μίλτον ενισχύθηκε στη μέγιστη βαθμίδα 5 - Απειλεί Μεξικό και Φλόριντα

Μπάιντεν: Η εκλογική διαδικασία μπορεί να μην είναι ειρηνική λόγω των δηλώσεων Τραμπ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider