ΣΥΡΙΖΑ: Θέμα διαγραφής Κασσελάκη έθεσε η Όλγα Γεροβασίλη μετά το εξώδικο σε ΚΕ και ΠΓ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Θέμα διαγραφής Κασσελάκη έθεσε η Όλγα Γεροβασίλη μετά το εξώδικο σε ΚΕ και ΠΓ
Θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έθεσε η Όλγα Γεροβασίλη, μετά το εξώδικο που έστειλε ο κ. Κασσελάκης για τη διαρροή του "πόθεν έσχες" του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η Όλγα Γεροβασίλη έθεσε θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, μετά το εξώδικο που έστειλε για τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη αφού επισήμανε ότι το εξώδικο απευθύνεται στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή πρότεινε να συγκληθεί εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή για να συζητηθεί το πώς θα απαντήσει. Επίσης, εξέφρασε την προσωπική της άποψη ότι θα πρέπει να κατατεθεί αίτημα διαγραφής, σχολιάζοντας ότι ο Στ. Κασσελάκης «φοβάται την προσφυγή στη βάση και εξωθεί την κατάσταση στα άκρα». Χαρακτήρισε, δε, «πρωτοφανή» την κίνηση να «απειλεί» πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος με προσφυγή στη δικαιοσύνη όλο του το κόμμα.

Νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διαρροή του «πόθεν έσχες», το οποίο κατατέθηκε στο κόμμα στο πλαίσιο της επικύρωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.

Εκτός από τον Στέφανο Κασσελάκη, την παραίτηση της Ράνιας Σβίγγου για τη διαρροή στον Τύπο του πόθεν έσχες ζήτησε και η Θεοδώρα Τζάκρη στην Πολιτική Γραμματεία. Όπως υποστήριξε ότι η Ρ. Σβίγγου «δεν μπορεί να είναι πλέον γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διότι στα χέρια της παραδόθηκε από την πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής αμελλητί στη μορφή εκτυπωμένων αρχείων και όχι ψηφιακών το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη».

Από την πλευρά της η Θεοδώρα Τζάκρη σε ενημέρωση δημοσιογράφων μετά το αίτημα που κατάθεσε για παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου, σημείωσε πως «η κ. Γεροβασίλη εξακολουθεί να αμφισβητεί ότι ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος», επιβεβαιώνοντας ότι Όλγα Γεροβασίλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Κώστας Ζαχαριάδης έθεσαν θέμα διαγραφής Κασσελάκη, ενώ η ίδια καταψήφισε το ψήφισμα του κομματικού οργάνου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δούκας: Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο - Να αλλάξουμε εποχή

Χατζηδάκης στο Eurogroup: Ξυπνητήρι για την ΕΕ οι εκθέσεις Λέττα και Ντράγκι

Το Πόθεν Έσχες του απέστειλε σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Σωκράτης Φάμελλος

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider