ΣΥΡΙΖΑ: «Εκρηκτικά» ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: «Εκρηκτικά» ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΕ
Ένταση μεταξύ της πλευράς Κασσελάκη και των αντιπάλων του για τις κάρτες των μελών της ΚE. To μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή Κασσελάκη αναφέρει η κ. Τζάκρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:31

Μέσα σε κλίμα πόλωσης ξεκίνησε η κρίσιμη για το μέλλον του κόμματος συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τραπέζι θα μπει και το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από την κούρσα της ηγεσίας.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα υπήρξε έντονος διαπληκτισμός του πατέρα του Νίκου Παππά, Στέλιου Παππά, με τον Κώστα Καρανάσιο και τον Σάκη Οικονόμου. Η πλευρά η οποία πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε ότι κάποια άτομα που δεν είναι μέλη πήραν την κάρτα, ενώ η άλλη πλευρά λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία. Και να μην υπάρξει σήμερα απαρτία, θα τη βρουν αυτοί, λέει η πλευρά Κασσελάκη ενώ η άλλη πλευρά απαντά ότι όλα θα γίνουν νόμιμα. Η Πολιτική Γραμματεία δεν εισηγήθηκε τη διαγραφή ή τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη όμως οι πληροφορίες λένε ότι θα τεθεί από μέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας Κασσελάκη είναι πιθανός.

Λίγο πριν την ξεκινήσει η συνεδρίαση ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στην οποία δηλώνει ότι ο ίδιος θα είναι απών.

«Ο νικητής των εκλογών θα προκύψει στο φως, με τίμια αντιπαράθεση και με όλους παρόντες», γράφει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Παύλος Πολάκης,

«Η επιμονή μου να βαδίσουμε συντεταγμένα και χωρίς «δηθενισμούς» και αποκλεισμούς στις εκλογές, πηγάζει από την πίστη μου ότι οι μάχες δίνονται με πολιτικούς όρους στην κοινωνία», τονίζει ο Παύλος Πολάκης, εκφράζοντας την αντίθεσή του για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τη διαδικασία εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«"Εξώδικα" και φαντασιώσεις μεγαλείου αποσύρθηκαν, τακτικές αποκλεισμού υποψηφίων ματαιώνονται», σημείωσε ο κ. Πολάκης και απηύθυνε κάλεσμα στους "δημοκρατικούς πολίτες για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο δεκαετίας". «Θαύματα, θαυματοποιοί και πολιτικοί "μεσσίες" και μεσάζοντες, δεν υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν. Αυτό που χρειάζεται είναι λαϊκές δυνάμεις σε κίνηση και ηγεσία που να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες και δικαιώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τζάκρη: To μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή Κασσελάκη

«Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές», υπογράμμισε σε δήλωση της η Θεοδώρα Τζάκρη στο χώρο όπου διεξάγεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής οι εργασίες της δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα επειδή δεν υπάρχει απαρτία», σημείωσε η Θ. Τζάκρη και συνέχισε: « Η γραμματέας και οι 87 μεταθέτουν συνεχώς την ώρα έναρξης των εργασιών καλώντας μέλη να προσέλθουν τα οποία αρνούνται όμως μέχρι στιγμής να προσέλθουν και να νομιμοποιήσουν την εκτροπή ».

« Τί άλλο μέλλει να γίνει; Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές », κατέληξε.

Με πληροφορίες από skai.gr, ertnews.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider