Επισήμως υποψήφιος για την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης

Γιώργος Ευγενίδης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επισήμως υποψήφιος για την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης
Σήμερα το απόγευμα στις 18:30 ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την Αθήνα.

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα και επισήμως ο Κώστας Μπακογιάννης, προτάσσοντας τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά της και επιμένοντας στην ανάγκη εξεύρεσης λύσεων για την καθημερινότητα της πόλης.

Στον πολυχώρο της Πειραιώς 117, ο οποίος αναμένεται να είναι γεμάτος, ο κ. Μπακογιάννης, σε ένα λιτό σκηνικό, χωρίς μεγάλους προλόγους, αλλά και με πιο «χαλαρό» στήσιμο onstage, αναμένεται να κάνει μια ομιλία που θα έχει δύο σκέλη: αφενός θα τονίσει τον αυτοδιοικητικο χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του, ανατρέχοντας στη διαδρομή του στον δήμο Καρπενησίου και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά και τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση και, αφετέρου, θα περιγράψει τις προτεραιότητές για την επόμενη μέρα στον δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Μπακογιάννης αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο σκέλος της καθημερινότητας, περιγράφοντας τα αναγκαία βήματα για μια σειρά κρίσιμων τομέων, όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια και ο φωτισμός του δήμου, ενώ θα επισημάνει, ότι μπορεί να υπάρχουν πολιτικές διαφορές μεταξύ των δημοτών, στην αυτοδιοίκηση, όμως, και στο πώς πρέπει να διοικηθεί ο δήμος της Αθήνας υπάρχει σημαντικό περιθώριο για συνεννόηση ως προς το δέον γενέσθαι.

Τέλος, ο κ. Μπακογιάννης αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα και το όνομα του συνδυασμού, με το σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί για να φέρουμε τα κάτω πάνω» να παίζει εδώ και μερικές ημέρες, ενώ αμέσως μετά θα ρίξει το βάρος του στο να…περπατήσει απ’ άκρη σ’ άκρη τον δήμο της Αθήνας, συνομιλώντας με τους δημότες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider