Bentley Miami: Υπό κατασκευή ο ψηλότερος παραθαλάσσιος ουρανοξύστης των ΗΠΑ

Η Bentley χτίζει έναν ουρανοξύστη 60 ορόφων στο Μαϊάμι, όπου κάθε κατοικία θα διαθέτει γκαράζ για πολλά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι το ψηλότερο παραθαλάσσιο κτίριο κατοικιών των ΗΠΑ, διαθέτοντας περισσότερα από 200 πολυτελή διαμερίσματα.
Bentley Miami: Υπό κατασκευή ο ψηλότερος παραθαλάσσιος ουρανοξύστης των ΗΠΑ

Τα αυτοκίνητα της Bentley άνετα θα μπορούσε κανείς να τα κάνει σπίτι. Από την άλλη, όποιος έχει την άνεση να διαθέτει μια Bentley, δεν μπαίνει σε τέτοιες σκέψεις όσον αφορά στα ακίνητα. Πόσο μάλλον όταν έχει την επιλογή να μείνει σε έναν διαμέρισμα πολυτελείας με την υπογραφή της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Διαβάστε ακόμα: Nobu Hotel and Restaurant Santorini - Ανοίγει την άνοιξη το πρώτο ξενοδοχείο του Robert De Niro στην Ελλάδα

Η φίρμα αυτοκινήτων πολυτελείας συνεργάστηκε με την Dezer Development και την Seiger Suarez Architects για την κατασκευή του πρώτου οικιστικού πύργου του brand στο Sunny Isles Beach της Φλόριντα.

Οι υπάρχουσες κομψές κατοικίες μιας άλλης αυτοκινητοβιομηχανίας, οι Aston Martin Miami, θα έχουν την τύχη –ή την ατυχία- να απολαύσουν την όμορφη κατασκευή 60 ορόφων της Bentley, η οποία διαφημίζεται ως το ψηλότερο παραθαλάσσιο κτίριο κατοικιών των ΗΠΑ, διαθέτοντας περισσότερα από 200 πολυτελή διαμερίσματα.

Εικόνα

Τα διαμερίσματα των 557 τετραγωνικών μέτρων με γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, θα διαθέτουν εξωτερικούς χώρους 186 τετραγωνικών μέτρων σε μια προνομιακή τοποθεσία, με φόντο την εκπληκτική παραλία του Μαϊάμι. Οι μελλοντικοί κάτοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν την τοποθεσία από ένα μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι με πισίνα, σάουνα και υπαίθριο ντους.

Εικόνα

Δίπλα στις μονάδες βρίσκεται ένα γκαράζ για δεκάδες αυτοκίνητα, με κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανελκυστήρα πάρκινγκ (Dezervator). Φυσικά το να ζεις σε έναν πύργο πολυτελείας σημαίνει επίσης ότι έχεις το καλύτερο από όλα. Η Bentley προσφέρει πολλές κοινόχρηστες ανέσεις, όπως εστιατόριο μόνο για τους ενοίκους, ένα προσεκτικά επιμελημένο μπαρ και ένα lounge πούρων.

Εικόνα

Ο πύργος θα περιλαμβάνει επίσης κινηματογράφο, ακριβό γυμναστήριο και εντυπωσιακούς κοινόχρηστους κήπους για ψυχαγωγικούς σκοπούς. «Χτισμένο με γνώμονα τους ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων, κάθε κατοικία θα περιλαμβάνει ένα γκαράζ πολλαπλών αυτοκινήτων εντός της μονάδας και ένα πατενταρισμένο Dezervator (ανελκυστήρας αυτοκινήτου) μαζί με όλες τις πολυτελείς ανέσεις και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης», αναφέρει η Bentley.

Εικόνα

«Καθώς οι επισκέπτες θα κατεβαίνουν από τον τεράστιο δρόμο προς την γκαλερί πωλήσεων, θα τους υποδέχεται ένα αφηρημένο, φυσικού μεγέθους αιωρούμενο γλυπτό της Bentley, το οποίο θα τοποθετηθεί έξω από τον πύργο Bentley Residences μετά την ολοκλήρωσή του. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση θα ακολουθήσουν το 2022», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το κτίριο διαθέτει πρόσοψη που μοιάζει με διαμάντι, η οποία περιλαμβάνει μια ανακλαστική επιφάνεια με παράθυρα από τριγωνικό γυαλί. Η Bentley Residences Miami αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026, με μονάδες που ξεκινούν από 4,2 εκατ. δολάρια.