Supreme x Airstream Travel Trailer: Το πιο μοδάτο τροχόσπιτο που είδατε ποτέ

Μην έχοντας αφήσει προϊόν που να μην έχει βάλει το λογότυπό της, η Supreme έρχεται με μία νέα έκπληξη. Συνεργάζεται με τη θρυλική εταιρεία Airstream και υπογράφει ένα από τα εμβληματικά γυαλιστερά τροχόσπιτά της.
Supreme x Airstream Travel Trailer: Το πιο μοδάτο τροχόσπιτο που είδατε ποτέ

Η Supreme έχει συνεργαστεί με κάθε φίρμα σχεδόν σ' αυτόν τον πλανήτη, βάζοντας το εμβληματικό κόκκινο λογότυπό της σε ό,τι τύπο προϊόντος μπορεί κανείς να φανταστεί. Και εκεί που πιστεύαμε ότι οι ειδικοί της streetwear μόδας έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια νέων συνεργασιών, έρχoνται να παρουσιάσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές συντεχνίες τους μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμα: Will Smith - Το τροχόσπιτο του ηθοποιού μοιάζει με megayacht εκατομμυρίων

Η Supreme συμπράττει τώρα με την Airstream, δίνοντας τη δική της άποψή για ένα από τα χαρακτηριστικά τροχόσπιτα του κατασκευαστή των θρυλικών Travel Trailers. Ως μέρος της μεγάλης συλλογής της Supreme Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, το εξωτερικό του μονοαξονικού επτάμετρου τροχόσπιτου χαρακτηρίζεται από το αεροδυναμικό στρογγυλεμένο αλουμίνιο και μια κατακκόκινη τέντα με το λογότυπο της νεοϋορκέζικης φίρμας ενδυμάτων.

Εικόνα

Ενώ η σιλουέτα του τροχόσπιτου διαθέτει το γνωστό καμπυλωτό στυλ που έχουν όλα τα Travel Trailers της Airstream, οι εκπλήξεις κρύβονται στους εσωτερικούς χώρους του. Το εσωτερικό του τροχόσπιτου διαθέτει προσαρμοσμένο ξύλινο δάπεδο και κόκκινα δερμάτινα καθίσματα (με την επωνυμία Supreme), καθώς και μια σειρά από διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά της κουζίνας και του μπάνιου (και οι δύο χώροι είναι εξοπλισμένοι με βρύσες Moen).

Εικόνα

Το πλήρες μπάνιο διαθέτει καθρέφτη, τουαλέτα και ντους με ενσωματωμένο κάθισμα, ενώ η κουζίνα διαθέτει ηλεκτρικές εστίες, φούρνο, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων, καλύπτοντας όλες τις γαστρονομικές σας ανάγκες. Τέλος, η μετατρέψιμη τραπεζαρία παρέχει επιπλέον χώρο ύπνου εκτός από το διπλό υπάρχον κρεβάτι, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Εικόνα

Η Supreme δεν έχει ακόμη αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση της νέας «διασταύρωσης», υποθέτουμε ωστόσο ότι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες μονάδες και θα πουληθεί ίσως ακριβότερα στην αγορά μεταχειρισμένων, απ' ό,τι στη λιανική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Supreme Travel Trailer της Airstream αλλά και τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του streetwear brand, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο της Supreme.