Gareth Bale: Η νέα «χρυσή» επένδυση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στη νύχτα

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής Gareth Bale αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν και επιστρέφει στην Ουαλία. Όχι για να παίξει μπάλα, αλλά για να ανοίξει ένα πρωτότυπο γκολφ-μπαρ-εστιατόριο.
Gareth Bale (Πηγή: Instagram)

Μπορεί να συνεχίζει να προπονείται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι ημέρες του Gareth Bale στο ποδόσφαιρο είναι μετρημένες. Στα 32 του ο Ουαλός ακραίος μέσος δείχνει να μην έχει πλέον πολύ όρεξη να συνεχίσει το συγκεκριμένο άθλημα. Βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ενώ το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο.

Διαβάστε ακόμα: Mohamed Salah - Ρίξαμε μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό της έπαυλης του στο Λίβερπουλ

Ο Bale, όμως, έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το τι θα κάνει μετά. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, δείχνει πολύ πιο ένθερμος με το γκολφ και μάλιστα θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο για όλους αυτούς που μοιράζονται αυτήν την αγάπη του για το άθλημα, καθώς επίσης και εκείνους που θέλουν να πιούν ένα ποτό και να το παρακολουθήσουν.

Έτσι, στις 18 Μαρτίου ανοίγει τις πόρτες της νέας επιχείρησής του στο Κάρντιφ, την πρωτεύουσα της Ουαλίας. Πρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων γκολφ-μπαρ-εστιατόριο, το οποίο ονομάζεται Par59 και πρόκειται ουσιαστικά για μια παμπ, με cocktails και φαγητό, η οποία θα περιλαμβάνει πίστες μίνι γκολφ. Ένα πρωτότυπο concept, που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο Bale έχει επενδύσει αρκετά χρήματα, για να αγοράσει και να διαμορφώσει το συγκεκριμένο μέρος συνολικής έκτασης σχεδόν 2.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο από το 2016 ήταν άδειο. Παράλληλα, ο Ουαλός ενδιαφέρεται να εξαπλώσει την επιχείρησή του και σε άλλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Έξετερ, το Νιούκαστλ, το Σαουθάμπτον, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ και το Εδιμβούργο, ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, βρίσκεται σε συζητήσεις και με έναν μεγάλο χώρο, προκειμένου να ανοίξει ένα Par59 και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου αποχαιρετά τον Gareth Bale και ο κόσμος τον επιχειρήσεων τον υποδέχεται πανηγυρικά.