Το κολιέ του ενός εκατομμυρίου ευρώ της Σελένα Γκομέζ δεν περνάει απαρατήρητο

Το διαμαντένιο τσόκερ, που επέλεξε να φορέσει η Αμερικανή ηθοποιός και τραγουδίστρια, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στα φετινά SAG Awards.
Σελένα Γκομέζ (Πηγή: Instagram)

H Σελένα Γκομέζ ήταν αναμφίβολα μία από τις παρουσίες που τράβηξαν τα βλέμματα στα φετινά SAG Awards, τα οποία διοργανώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (27/2). Η ηθοποιός και τραγουδίστρια επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα Oscar de la Renta, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να πάρουν «φωτιά», ωστόσο υπήρχε μια λεπτομέρεια στο ντύσιμό της, που δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Διαβάστε ακόμα: Megan Fox - Το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Machine Gun Kelly ρίχνει το internet

Μιλάμε φυσικά για το διαμαντένιο κολιέ, με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί στη λαμπερή τελετή. Το κόσμημα με τα διαμάντια 200 καρατίων, που φορούσε στο λαιμό της η Σελένα Γκομέζ, είναι του οίκου Bulgari και η αξία του εκτιμάται πως αγγίζει (ή και ξεπερνάει) το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δεν είναι μυστικό ότι η Αμερικανή τραγουδίστρια είναι λάτρης της υψηλής ραπτικής και των κοσμημάτων. Έτσι, εκτός από το διαμαντένιο τσόκερ, επέλεξε να ολοκληρώσει το λουκ της, προσθέτοντας και ένα πλατινένιο δαχτυλίδι με ένα εντυπωσιακό σμαράγδι.

Παρόλα αυτά, όσο τέλειο κι αν ήταν το στιλ της στο Γκομέζ, δεν μπόρεσε να την «προφυλάξει» από τις κακοτοπιές. Πιο συγκεκριμένα η 29χρονη πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» και υποψήφια για την ερμηνεία της στην κωμική σειρά, φάνηκε να δυσκολεύεται πολύ να περπατήσει με τις μαύρες γόβες της κατά την είσοδό της στο Barker Hangar της Σάντα Μόνικα, με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει.

Όπως φάνηκε και στο βίντεο που έγινε αμέσως viral στα social media, κάποιος βρέθηκε γρήγορα κοντά της και τη βοήθησε, ενώ εκείνη έβγαλε αμέσως και το άλλο παπούτσι για να συνεχίσει να περπατάει.