Technohull 38 GS Super Fast Edition: Πολυτέλεια yacht και επιδόσεις πυραύλου σε ένα νέο φουσκωτό

Η Technohull, κορυφαίος κατασκευαστής πολυτελών σκαφών υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και επιδόσεων, παρουσίασε ένα φουσκωτό που σπάει όλα τα στάνταρντ στην κατηγορία: τη Super Fast έκδοση του εξαιρετικά επιτυχημένου 38 Grand Sport. 
Technohull 38 GS Super Fast Edition: Πολυτέλεια yacht και επιδόσεις πυραύλου σε ένα νέο φουσκωτό

Σχεδιασμένη βάση κορυφαίων προδιαγραφών ναυπηγικής τεχνολογίας και κατασκευασμένη με τις πιο προηγμένες μεθόδους παραγωγής, η Super Fast έκδοση του φουσκωτού 38 Grand Sport διαθέτει μια εξαιρετικά λεπτή σιλουέτα που προδίδει τις εξαιρετικές επιδόσεις του σκάφους.

Διαβάστε ακόμη: Bouvet Supermarine MM01 - Ένα χειροποίητο jet ski με πολυτέλεια και επιδόσεις supercar

Το ταχύπλοο βασίζεται σε μια ελαφριά κατασκευή τετραξονικού άνθρακα, ενισχυμένη με Kevlar. Για να διασφαλιστεί ότι η εκρηκτική ταχύτητα δεν βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια ή την άνεση, το σκάφος διαθέτει μια γάστρα με σχήμα βαθιού V, με την τεχνολογία Dynastream που έχει πατεντάρει η εταιρεία.

Εικόνα

Ο σχεδιασμός επιτρέπει στο σκάφος να διαπερνά τα κύματα εκτρέποντας τον ψεκασμό ενώ η αεροδυναμική του παρέχει ένα στρώμα αέρα για μείωση της τριβής και απορρόφηση των κραδασμών.

Εικόνα

Από το σώμα της γάστρας έχει αφαιρεθεί κάθε ίχνος αέρα ώστε η κατανομή της ρητίνης μέσα στα στρώματα του σύνθετου υλικού να είναι απόλυτα ακριβής. Το Quadraxial carbon παρέχει μέγιστη αντοχή σε δύο διαστάσεις για το ελάχιστο δυνατό βάρος, ενώ η στοχευμένη χρήση του Kevlar προσθέτει ενίσχυση σε βασικούς τομείς του σκαριού.

Εικόνα

Το 38 GS Super Fast Edition είναι εξοπλισμένο με τρεις κινητήρες Mercury 450R SM που αποδίδουν συνολική ισχύ 1.350 ίππων. Σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ καυσίμου 590 λίτρων, η αυτονομία ξεπερνά τα 100 ναυτικά μίλια.

Εικόνα

Στον τομέα της άνεσης, τα μπάκετ καθίσματα άνθρακα μετριάζουν τους κραδασμούς ενώ η πλήρως εξοπλισμένη εργονομική κονσόλα τιμονιού παρέχει πλήρη έλεγχο του σκάφους. Ακόμη και στην τελική ταχύτητα των 100 κόμβων, ο έλεγχος είναι απόλυτος, με ισορροπημένο τιμόνι και ομαλούς ελιγμούς.

Ο υπόλοιπος εξοπλισμός του 38 Grand Sport Super Fast της Technohull συναγωνίζεται τις προδιαγραφές πολυτέλειας ενός yacht. Διαθέτει deck από ξύλο τικ, ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας στο χρωματικό συνδυασμό της επιλογής του ιδιοκτήτη και εξαιρετικά άνετους χώρους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης υποβρύχιου φωτισμού ή σκάλας για τη θάλασσα.

Η Technohull ανέκαθεν υπερηφανευόταν για το επίτευγμά της να συνδυάζει φινίρισμα και χαρακτηριστικά superyacht με εντυπωσιακές επιδόσεις. Το 38 Grand Sport Super Fast Edition είναι η απόδειξη πως είχε απόλυτο δίκιο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Technohull.