Model L100: Το φουτουριστικό όραμα της Ford για την πολυτελή Lincoln

Model L100: Το φουτουριστικό όραμα της Ford για την πολυτελή Lincoln

Η Ford Motor αποκάλυψε το νέο της φουτουριστικό αυτοκίνητο - concept για να δείξει το όραμα της εταιρείας για το πολυτέλές της brand «Lincoln».

Το concept του «Model L100» αποτίει φόρο τιμής στο Model L της Lincoln του 1922, το πρώτο πολυτελές όχημα της εταιρείας και την ίδια ώρα δείχνει το όραμα της Ford για το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον ενός ηλεκτρικού, αυτόνομου, πολυτελούς αυτοκινήτου από την αυτοκινητοβιομηχανία που μετράει κοντά στα 100 χρόνια παρουσίας.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο του ενός εκατ. του Brooklyn Beckham θα το ζήλευε και ο David

Το συγκεκριμένο όχημα δεν δημιουργήθηκε για να πουληθεί σε κάποιον ιδιώτη ή να βγει σε μαζική παραγωγή ως έχει. Το «Model L100» λειτουργεί περισσότερο σαν ένα μοντέλο που περικλείει όλες τις μικρές λεπτομέρειες και νέα στοιχεία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμπεριληφθούν στα νέα σχέδια της εταιρείας.

Εικόνα
Lincoln Model L100 - Πηγή: Ford

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή είναι η κομψότητα του «fastback» το οποίο είναι ντυμένο με γυαλί 360 μοιρών, γύρω από την οροφή του αυτοκινήτου και τα μεγάλα λάστιχα, πάνω στις μεγάλες ρόδες.

Οι πόρτες και η οροφή ανοίγουν προς τα έξω από πίσω, επιτρέποντας ευκολότερη είσοδο και έξοδο από το κάθισμα.

Εικόνα
Lincoln Model L100 - Πηγή: Ford

Το εσωτερικό του οχήματος θυμίζει καθιστικό και το κεντρικό κοντρόλ περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη. Παράλληλα, στην θέση του τιμονιού βρίσκεται ένα σύστημα, εμπνευσμένο από το σκάκι και τους πολύτιμους λίθους. Ενώ τα καθίσματα μπορούν να αλλάξουν κατεύθυνση και να αναδιαμορφώσουν το εσωτερικό του οχήματος.

Εικόνα
Lincoln Model L100 - Πηγή: Ford

Η Lincoln Model L100 αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 100 χρόνια της original Lincoln!