Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα: Άνετες διακοπές παντού χωρίς ξενοδοχεία με το νέο RV Rangeline της Airstream

Η Airstream έρχεται να υποσχεθεί διακοπές με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σε χαμηλότερη τιμή. Το Rangeline είναι η νεότερη προσθήκη στη γκάμα των RV κατηγορίας Β της φίρμας και η πρώτη που χρησιμοποιεί το πλαίσιο ενός RAM ProMaster 3500.
Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα: Άνετες διακοπές παντού χωρίς ξενοδοχεία με το νέο RV Rangeline της Airstream

Τα εμβληματικά γυαλιστερά ασημί τροχόσπιτα της Airstream αποτελούν χωρίς αμφιβολία το όνειρο κάθε φανατικού των διακοπών αυτού του είδους. Στη θέα τους και μόνο ζωντανεύει η λαχτάρα να διασχίσει κανείς τους αυτοκινητόδρομους και τις παρακάμψεις της χώρας, χωρίς περιορισμούς στη διαμονή αλλά και στις ανέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Supreme x Airstream Travel Trailer - Το πιο μοδάτο τροχόσπιτο που είδατε ποτέ

Εδώ και 100 χρόνια η θρυλική εταιρεία κατασκευής οχημάτων αναψυχής με έδρα το Οχάιο, υπέγραφε σχεδόν εμμονικά τις οβάλ απαστράπτουσες σιλουέτες που οργώνουν με συνέπεια κυρίως τους αμερικανικούς αυτοκινητόδρομους.

Εικόνα

Μέχρι που έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο βαν τουρισμού κατηγορίας Β το 1989, η Aistream κατασκεύαζε αποκλειστικά είτε ρυμουλκούμενα είτε τροχόσπιτα κατηγορίας Α. Και μετά, το 2004, άρχισε να βασίζει τα αυτοκινούμενα και πιο πρακτικά RV της στο σασί της Mercedes-Benz Sprinter.

Εικόνα

Από το Interstate 19, το οποίο ξεκινά από 200.681 δολάρια, έως το πολυτελές Atlas με 289.911 δολάρια, τα τουριστικά πούλμαν της Airstream δεν είναι απαραίτητα η προσιτή εναλλακτική που θα περίμενε κανείς.

Εικόνα

Αυτό αλλάζει τώρα, καθώς η Airstream έρχεται να υποσχεθεί πλέον απόλυτη ελευθερία και ευελιξία σε χαμηλότερη τιμή. Το Rangeline είναι η νεότερη προσθήκη στη γκάμα των RV κατηγορίας Β της φίρμας και η πρώτη που χρησιμοποιεί το πλαίσιο ενός RAM ProMaster 3500.

Εικόνα

Το βαν των 6,5 μέτρων είναι εξοπλισμένο με pop-top για επιπλέον χώρο ύπνου χωρίς να χάνει την ευελιξία ενός βαν κατηγορίας B.

Με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 270 Ah που προσφέρει πιο άνετη ζωή εκτός δικτύου, το Rangeline διαθέτει επίσης ένα εσωτερικό ευρωπαϊκής έμπνευσης με αισθητική ξύλου και ελκυστικές καμπύλες.

Εικόνα

Ο έξυπνα σχεδιασμένος αποθηκευτικός χώρος περιλαμβάνει ράφια εσωτερικού τοίχου, σπονδυλωτή αποθήκευση στις πόρτες, αφαιρούμενο και επεκτάσιμο τραπέζι, ντουλάπια πάνω και διπλά περιστρεφόμενα καθίσματα καμπίνας. Ο δυναμικός χώρος της κουζίνας διαθέτει ψυγείο, κρυφή εστία μαγειρέματος, νεροχύτη και φούρνο μικροκυμάτων.

Το Rangeline RV είναι τώρα διαθέσιμο για 131.882 δολάρια, με μια λίστα αντιπροσώπων διαθέσιμη στον ιστότοπο της Airstream.