Mandarin Oriental Bosphorus: Αυτό είναι και επίσημα το καλύτερο νέο ξενοδοχείο στην Ευρώπη

H Κωνσταντινούπολη μπορεί να καυχιέται πως διαθέτει το καλύτερο νέο ξενοδοχείο της Ευρώπης.
Mandarin Oriental Bosphorus: Αυτό είναι και επίσημα το καλύτερο νέο ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Νέα ξενοδοχεία εμφανίζονται συνεχώς, αλλά δεν καταφέρνουν όλα τους να ξεχωρίσουν. Ένας από τους πιο κλασικούς τρόπους για να διαχωρίσουμε τα πραγματικά καλά ξενοδοχεία από τα υπόλοιπα, είναι να τσεκάρουμε συχνά τις λίστες των βραβείων. Όπως, για παράδειγμα, τα World Travel Awards, τα οποία θεωρούνται από τα πιο σημαντικά στο ημερολόγιο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Διαβάστε ακόμη: Σε δημοπρασία η μεγαλύτερη συλλογή Pokémon στον κόσμο με περισσότερα από 20.000 αντικείμενα - Θα φτάσει τα 343.000 ευρώ

Οι νικητές των World Travel Awards 2022 για την Ευρώπη ανακοινώθηκαν πρόσφατα στη Μαγιόρκα, με πολλές αεροπορικές εταιρείες, αλλά και ξενοδοχεία να αποσπούν βραβεία. Βέβαια οι περισσότεροι είχαμε το βλέμμα μας στραμμένο σε ένα συγκεκριμένο βραβείο: αυτό του «Κορυφαίου Νέου Ξενοδοχείου της Ευρώπης».

Το Mandarin Oriental Bosphorus της Κωνσταντινούπολης λοιπόν ήταν αυτό, το οποίο προσπέρασε πάνω από 20 ξενοδοχεία που προκρίθηκαν στην τελική ψηφοφορία, για να πάρει τον τελικά τίτλο. Το ξενοδοχείο άνοιξε τον Αύγουστο του 2021 και έχει θέα απευθείας στο στενό του Βοσπόρου, διαθέτοντας πολλά εστιατόρια, μπαρ, σαλόνια και βεράντες, καθώς και το δικό του σπα.

Το Mandarin Oriental είναι φυσικά μια από τις πιο πολυτελείς εταιρείες ξενοδοχείων στον κόσμο, επομένως δεν προκαλεί εντύπωση που τα δωμάτια έχουν άφθονο χώρο και, στις περισσότερες περιπτώσεις, εκπληκτική θέα. Επίσης, δεν θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν αποτελεί μια φθηνή επιλογή για διαμονή. Τα δωμάτια κοστίζουν κατά μέσο όρο περίπου 1.000 ευρώ τη βραδιά.