Lufthansa: Λανσάρει πολυτελείς σουίτες στην πρώτη θέση των μακρινών πτήσεων για πρώτη φορά στην ιστορία της

Η Lufthansa Airlines μόλις παρουσίασε μια πολυτελή νέα σουίτα οι οποία θα προσφέρεται στους επιβάτες πρώτης θέσης στα μακρινά δρομολόγια με τα αεροπλάνα της. Με χωρίσματα σχεδόν μέχρι την οροφή κάθε σουίτα διαθέτει ένα κάθισμα που μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο, άνετο κρεβάτι.
Lufthansa: Λανσάρει πολυτελείς σουίτες στην πρώτη θέση των μακρινών πτήσεων για πρώτη φορά στην ιστορία της

Η Lufthansa Airlines βελτιώνει την εμπειρία κατά την πτήση για όλους τους επιβάτες στα μακρινά δρομολόγια των αεροπλάνων της. Η ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία εισάγει μια νέα premium προσφορά, γνωστή ως «Allegris», σε όλες τις καμπίνες των νέων Boeing 787-9 και Airbus A350-900.

Διαβάστε ακόμα: Λιονέλ Μέσι - Έκανε 52 πτήσεις με ιδιωτικό τζετ μέσα σε 3 μήνες - 1.502 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα το αποτύπωμά του

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Lufthansa, η πρώτη θέση θα διαθέτει ευρύχωρες σουίτες με χωρίσματα που φτάνουν σχεδόν μέχρι την οροφή, οι οποίες μπορούν να κλείσουν, προσφέροντας μέγιστη ιδιωτικότητα. Το κάθισμα, που έχει πλάτος σχεδόν ένα μέτρο, μετατρέπεται σε ένα μεγάλο, άνετο κρεβάτι το οποίο ο επιβάτης μπορεί να ξεκουραστεί φορώντας τις πιτζάμες που προσφέρει δωρεάν η αεροπορική εταιρεία.

Εικόνα

Επιπλέον, κάθε σουίτα διαθέτει μια γενναιόδωρη ντουλάπα και μια μεγάλη οθόνη με συνδεσιμότητα Bluetooth. Δίνεται ακόμη και η δυνατότητα γεύματος ή δείπνου με τους συνταξιδιώτες της πρώτης κατηγορίας σε μια πτυσσόμενη τραπεζαρία, με ένα γκουρμέ μενού που περιλαμβάνει ακόμη και χαβιάρι.

Εκτός από τους επιβάτες της πρώτης θέσης, βελτιώσεις θα δουν κει εκείνοι που ταξιδεύουν business class. Τα ψηλότερα χωρίσματα θα προσφέρουν περισσότερη ιδιωτικότητα και τα καθίσματα μπορούν να μετατραπούν σε επίπεδα κρεβάτια μήκους 1,82 μέτρων. Στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται επίσης μια οθόνη 27 ιντσών και μια ντουλάπα.

Εικόνα

«Η μεγαλύτερη επένδυση σε προϊόντα premium στην ιστορία της εταιρείας μας στηρίζει τον ισχυρισμό μας να συνεχίσουμε να είμαστε η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Δύσης στο μέλλον», δήλωσε ο Κάρστεν Σπορ, πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Lufthansa AG.

Το πρόγραμμα «Allegris» δεν περιορίζεται μόνο στις premium κατηγορίες. Οι ιπτάμενοι έχουν τη δυνατότητα κράτησης θέσεων στις πρώτες σειρές, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη κλίση θέσεων και περισσότερο χώρο. Γνωστά ως «Sleeper's Row 2.0», αυτά τα καθίσματα βασίζονται στο αρχικό «Sleeper's Row» που προσφέρεται σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων από τον Αύγουστο του 2021.

Εικόνα
Εικόνα

Οι νέες προσθήκες στην πρώτη θέση θα είναι έτοιμες στις αρχές του επόμενου έτους, με τις αναβαθμίσεις της business class να ακολουθούν την άνοιξη του 2023. Τα αεροσκάφη που θα είναι σχεδιασμένα εξαρχής με βάση το πρόγραμμα «Allegris» θα είναι επίσης μέρος του νέου στόλου των Boeing 777-9 που θα φθάσουν στην αεροπορική εταιρεία το 2025. Επιπλέον, η προσφορά θα διατίθεται στα ανακαινισμένα Boeing 747-8.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Allegris» μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Lufthansa.