Ράιαν Ρέινολντς: Αγοράζει σπίτι 1,7 εκατ. ευρώ στην Ουαλία για είναι κοντά στην ομάδα του, τη Ρέξαμ AFC

Ο Ράιαν Ρέινολντς αγόρασε ένα σπίτι σε ένα μικρό χωριό της Ουαλίας για να είναι πιο κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα του. Ο ηθοποιός και συνιδιοκτήτης της Ρέξαμ AFC φέρεται να αγόρασε το ακίνητο τεσσάρων υπνοδωματίων για 1,5 εκατ. λίρες.
Ράιαν Ρέινολντς: Αγοράζει σπίτι 1,7 εκατ. ευρώ στην Ουαλία για είναι κοντά στην ομάδα του, τη Ρέξαμ AFC

Μήπως, τελικά ο Ράιαν Ρέινολντς είναι ο Τεντ Λάσο της πραγματικής ζωής; Αφού απέκτησε το 50% της βρετανικής επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου Ρέξαμ, φέρεται τώρα έτοιμος να αναπτύξει στενότερους δεσμούς με την περιοχή.

Ράιαν Ρέινολντς: Πούλησε 1,3 δισ. δολάρια στην T-Mobile την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είχε ιδρύσει

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οι κάτοικοι του Μάρφορντ, ενός μικρού χωριού στην Ουαλία, πετάνε από τη χαρά τους στην πιθανότητα να έχουν για γείτονά τους τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ. Για να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του, ο σταρ των ταινιών «Deadpool», φέρεται να αγόρασε ένα γραφικό ακίνητο τεσσάρων υπνοδωματίων για 1,5 εκατ. λίρες (1,7 εκατ. ευρώ περίπου), μόλις 8 χλμ. από το Ρέξαμ.

«Ο Ράιαν μετακομίζει στο Μάρφορντ και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι ντόπιοι», ανέφερε μια πηγή στη βρετανική εφημερίδα. «Το σπίτι του βρίσκεται στον πιο κομψό δρόμο. Μπορεί να μην είναι Νέα Υόρκη, αλλά θα απλώσουμε κόκκινο χαλί όταν ο Ράιαν έρθει στην πόλη».

Ο Ρέινολντς αγόρασε τη Ρέξαμ AFC τον Φεβρουάριο του 2021 μαζί με τον καλό φίλο και δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς «It’s Always Sunny in Philadelphia», Ρομπ Μακ Έλνι. Οι δύο φίλοι απέκτησαν τον σύλλογο που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία για 2 εκατ. λίρες (περίπου 2,3 εκατ. ευρώ) και έκτοτε έχουν επενδύσει στην ανοικοδόμηση του ρόστερ της ομάδας και στην αναζωογόνηση της τοπικής κοινότητας.

Ρέινολντς και Μακ Έλνι έφτασαν ακόμη και στο να κινηματογραφήσουν την εξαγορά της ομάδας σε ένα ντοκιμαντέρ 18 επεισοδίων με τίτλο «Welcome to Wrexham», η δεύτερη σεζόν του οποίου αναμένεται να προβληθεί αργότερα φέτος.

Τη Δευτέρα 10 Απριλίου, η ομάδα πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 3-2 επί της αντιπάλου Νοτς Κάουντι. Η νίκη φέρνει τη Ρέξαμ ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο από τη National League στην αγγλική Football League, κάτι που ήταν ο στόχος των νέων ιδιοκτητών.

«Το σχέδιο είναι τώρα, και ήταν πάντα, η Premier League», είπε ο Ρέινολντς στο BBC. «Δεν μπορώ πραγματικά να πω πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Αλλά αν είναι θεωρητικά δυνατό να πάμε από την πέμπτη κατηγορία στην Premier League, γιατί να μην το κάνουμε;»