Κρις Χέμσγουορθ: Ο πρωταγωνιστής του Thor μόλις αποκάλυψε τις ασκήσεις για κοιλιακούς σούπερ ήρωα

Γνωστός για την αγάπη του για τη γυμναστική αλλά και το προπονημένο του σώμα, ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ μόλις μοιράστηκε στο Instagram τα μυστικά για την προπόνηση των κοιλιακών του, προτρέποντας τους θαυμαστές του να την ακολουθήσουν.
Κρις Χέμσγουορθ: Ο πρωταγωνιστής του Thor μόλις αποκάλυψε τις ασκήσεις για κοιλιακούς σούπερ ήρωα

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο θα εμπιστευόμασταν τυφλά τον Κρις Χέμσγουορθ, αυτό είναι σίγουρα οι συμβουλές του για να αποκτήσει κανείς σώμα ηπερήρωα. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και πρωταγωνιστής των ταινιών «Thor» είναι ζωντανή διαφήμιση για τα οφέλη της τακτικής προπόνησης ενδυνάμωσης κι απ’ ό,τι φαίνεται είναι πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του σ’ αυτόν τον τομέα με όσους θέλουν να εντρυφήσουν στα μυστικά της γυμναστικής των σταρ.

Διαβάστε ακόμα: H έπαυλη των 30 εκατ. ευρώ του Chris Hemsworth είναι αντάξια του Thor

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα, ο ηθοποιός αποκάλυψε στους θαυμαστές του μια από τις τακτικές βασικές του προπονήσεις.

Ο Χέμσγουορθ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών μαζί με τις λεπτομέρειες της προπόνησης, με μια ανάρτησή του όπου εμφανίζεται να εκτελεί κάθε άσκηση και μια άλλη που τον δείχνει να μοιάζει με τον πιο καταρτισμένο personal trainer στον κόσμο.

«Σηκωθείτε. Βγείτε έξω. Πάρτε καθαρό αέρα και κάντε λίγη δουλειά», συμβούλεψε ο Χέμσγουορθ τους θαυμαστές του, προτού βουτήξει στις λεπτομέρειες της προπόνησης κοιλιακών που δείχνει στις φωτογραφίες.

Η προπόνηση αποτελείται από τέσσερα σετ των τεσσάρων ασκήσεων στη σειρά, με 20 επαναλήψεις την καθεμία. Ο Χέμσγουορθ ξεκινάει με χιαστί climber, στη συνέχεια ολοκληρώνει 20 kick sit ups, συνεχίζει με ποδηλατικές και τελειώνει με 20 ψαλιδάκια, όλα πριν ξεκουραστεί για 20 δευτερόλεπτα και ξαναβουτήξει για το δεύτερο σετ.

Ως διασημότητα, ο Χέμσγουορθ προφανώς έχει επίσης πρόσβαση στους δικούς του εκπαιδευτές, προσωπικούς σεφ και ειδικευμένους θεραπευτές τόσο για αισθητική βελτίωση όσο και για γρήγορη ανάνηψη. Ωστόσο, πέρα από όλη αυτή την υποστήριξη, είναι αδύνατο να χτίσει κανείς αυτού του είδους τους μυς χωρίς να καταβάλει σοβαρή δουλειά.

Έτσι, μετά την πασχαλινή κραιπάλη και ενόψει καλοκαιριού, ίσως θα έπρεπε να πάρετε τις συμβουλές του στα σοβαρά, είτε γραφτείτε στο κοντινότερο γυμναστήριο είτε προτιμήσετε να προπονηθείτε στο σπίτι.