Μπράντλεϊ Κούπερ: Πουλάει το πρώτο σπίτι που αγόρασε ποτέ στη Venice Beach της Καλιφόρνια για 2,4 εκατ. δολάρια

Ένα μπανγκαλόου 140 τετραγωνικών μέτρων στη Venice Beach της Καλιφόρνια πουλά ο Μπράντλεϊ Κούπερ για 2,4 εκατ. δολάρια. Το ακίνητο των δύο υπνοδωματίων ήταν το πρώτο σπίτι που απέκτησε ο ηθοποιός, το οποίο και ανακαίνισε πλήρως.
Μπράντλεϊ Κούπερ: Πουλάει το πρώτο σπίτι που αγόρασε ποτέ στη Venice Beach της Καλιφόρνια για 2,4 εκατ. δολάρια

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έβαλε πωλητήριο στο πρώτο ακίνητο που αγόρασε ποτέ στο ηλιόλουστο καταφύγιο των διασημοτήτων, τη Venice Beach της Καλιφόρνια. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε αγοράσει το μπανγκαλόου των 140 τετραγωνικών μέτρων τον Δεκέμβριο του 2004 για 1.199.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Κριστιάνο Ρονάλντο - Προς ενοικίαση για 10.000 ευρώ η υπερπολυτελής βίλα του ποδοσφαιριστή στη Μαδρίτη

Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, ζητά 2,4 εκατ. δολάρια για το κτήμα, οι εσωτερικοί χώροι του οποίου περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια και έχουν επανασχεδιαστεί από τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια Santillana de Chanaleilles.

Το δίδυμο προσέδωσε στην κατοικία μια φυσική, ακατέργαστη αισθητική, επιλέγοντας οροφές από ανακυκλωμένο ξύλο και δάπεδο από σκυρόδεμα.

Εικόνα

Ο πρώτος χώρος που συναντά όποιος επισκέπτεται το σπίτι είναι μια ανοιχτή αίθουσα που περιλαμβάνει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Ο κρεμαστός φωτισμός δίνει μια ζεστή λάμψη στο τεράστιο μπαρ πρωινού, ενώ απέναντι ένα τζάκι κυριαρχεί στον μακρύ τοίχο του καθιστικού.

Εικόνα

Μεγάλες γαλλικές πόρτες δίπλα στον τοίχο της συνδυασμένης με το καθιστικό κουζίνας ανοίγουν σε έναν καταπράσινο κήπο, στην πίσω αυλή, ο οποίος διαθέτει τζάκι, μπάρμπεκιου, τραπεζαρία και υδρομασάζ -μια ιδανικά επιμελημένη όαση που προσφέρει πλήρη ιδιωτικότητα.

Εικόνα

Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι τυλιγμένοι με κληματόβεργες και αναρριχώμενα φυτά. Το μεσιτικό γραφείο Compass που έχει αναλάβει την πώληση περιγράφει τη διαρρύθμιση του σπιτιού ως έναν ιδανικό συνδυασμό άφθονου χώρου και απομόνωσης, με χώρους που προσφέρονται για υπαίθριες συγκεντρώσεις κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνια.

Εικόνα

Στον επάνω όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ντουλάπες με περσίδες και μπάνιο που μοιάζει με σπα με πλακάκια τερακότα, ντους με μαύρο μεταλλικό σκελετό και πολυτελή μπανιέρα με πόδια.

Εικόνα

Εκτός από τις ανακαινίσεις στην οροφή, το δάπεδο και τον εξωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια των δύο σχεδόν δεκαετιών ιδιοκτησίας του ακινήτου, ο Κούπερ μετέτρεψε το γκαράζ σε έναν έξτρα χώρο με ψηλές θολωτές οροφές και μαύρες αναδιπλούμενες πόρτες, οι οποίες οδηγούν επίσης στον καταπράσινο κήπο.

Εικόνα

Η κατοικία του Μπράντλεϊ Κούπερ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα δημοφιλή καταστήματα και εστιατόρια του Westside. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Compass που έχει αναλάβει την πώληση.