Four Seasons: Μπαίνει με νέο υπερπολυτελές resort στο mega project ΝΕΟΜ της Σαουδικής Αραβίας ύψους 500 δισ.

Η Four Seasons ανοίγει νέο υπερπολυτελές resort στο νησί Sindalah, το οποίο αποτελεί μέρος του mega project NEOM, ύψους 500 δισ. δολαρίων της Σαουδικής Αραβίας. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 225 δωμάτια και σουίτες, και εγκαταστάσεις ευεξίας παγκόσμιας κλάσης.
Four Seasons: Μπαίνει με νέο υπερπολυτελές resort στο mega project ΝΕΟΜ της Σαουδικής Αραβίας ύψους 500 δισ.

Η Four Seasons Hotels and Resorts, σε συνεργασία με το τμήμα της Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης του megaproject NEOM της Σαουδικής Αραβίας, αποκάλυψε τα σχέδιά της για ένα εξαιρετικό πολυτελές ξενοδοχείο στο μαγευτικό νησί Sindalah. Με έκταση 840.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου, το Sindalah στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Ερυθράς Θάλασσας φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος φιλοξενίας σε αυτή τη δυναμική και ταχέως εξελισσόμενη περιοχή.

Διαβάστε ακόμα: Trojena - Ένα ski resort στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας ίσως φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2030

Παράλληλα με το πολυαναμενόμενο θέρετρο Four Seasons, το νησί θα διαθέτει μια πολυτελή μαρίνα παγκόσμιας κλάσης και ένα υποδειγματικό γιοτ κλαμπ, που θα ικανοποιoύν τα απαιτητικά γούστα της τουριστικής ελίτ.

Οι πιστοί των σπορ θα έχουν την άνεση να απολαύσουν ένα σχολαστικά σχεδιασμένο γήπεδο γκολφ 9 οπών, που συνδυάζει προκλητικό παιχνίδι με συναρπαστική θέα, ενώ οι λάτρεις της υψηλής μαγειρικής θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας πλειάδας εστιατορίων και προορισμών με κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις που καλύπτουν τους απαιτητικότερους ουρανίσκους.

Εικόνα

Το νησί Sindalah σκοπεύει επίσης να καθιερωθεί ως πολιτιστικός κόμβος, φιλοξενώντας εκδηλώσεις με επίκεντρο τις τέχνες, την κληρονομιά και τις τοπικές παραδόσεις. Επιπλέον, το ημερολόγιο του νησιού θα περιλαμβάνει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και λαμπερά κοινωνικά event, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία διασκέδασης όλο το χρόνο.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του resort έχει ανατεθεί στην εταιρεία LUCA DINI Design & Architecture, γνωστή για τη δεξιοτεχνία και την οραματική της προσέγγιση. Με έμφαση στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση του θέρετρου στο φυσικό του περιβάλλον, η τεχνογνωσία της εταιρείας θα δημιουργήσει έναν αρμονικό συνδυασμό σύγχρονης κομψότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Εικόνα

Την επιμέλεια των εσωτερικών και κοινόχρηστων χώρων έχουν αναλάβει οι διάσημες εταιρείες σχεδιασμού RBTA και LW Design, διασφαλίζοντας μια εκλεπτυσμένη και φιλόξενη ατμόσφαιρα που αντανακλά την ουσία της πολυτέλειας και της άνεσης.

Εικόνα

Το resort θα διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά καταλυμάτων που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των εύπορων επισκεπτών του. Με συνολικά 225 εξαιρετικά εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαύσουν απαράμιλλη άνεση και εκπληκτική θέα στις παρθένες παραλίες της Ερυθράς Θάλασσας από τις ιδιωτικές τους βεράντες.

Εικόνα

Για όσους αναζητούν μια ακόμη πιο αποκλειστική εμπειρία, το Resort θα προσφέρει 52 προσεκτικά σχεδιασμένες βίλες, με ένα έως τέσσερα υπνοδωμάτια. Κάθε βίλα θα διαθέτει τη δική της πισίνα και θέα στην παραλία, παρέχοντας ένα οικείο καταφύγιο μέσα στη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου.

Το αποκορύφωμα της χλιδής αποτελούν οι προεδρικές και βασιλικές Βίλες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν επιπλέον ιδιωτικά γυμναστήρια και πρόσβαση σε αποκλειστικές ιδιωτικές αποβάθρες γιοτ, διασφαλίζοντας απαράμιλλο επίπεδο ιδιωτικότητας.

Εικόνα

Οι γαστρονομικές απολαύσεις θα είναι το αποκορύφωμα για τους επισκέπτες του resort, καθώς θα έχουν το προνόμιο επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, καθεμία από τις οποίες θα προσφέρει τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα.

Η Four Seasons έχει αφιερώσει έναν εκτεταμένο χώρο στο Resort για εγκαταστάσεις σπα παγκόσμιας κλάσης. Το καταφύγιο ηρεμίας θα διαθέτει μια σειρά από αίθουσες περιποίησης, σαλόνια χαλάρωσης, ένα χαμάμ και μια αναζωογονητική πισίνα.

Εικόνα

Για όσους αναζητούν μια δραστήρια και γεμάτη ενέργεια απόδραση, η μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων δραστηριοτήτων που διατίθενται, όπως θαλάσσιο σκι, kite surfing, windsurfing και άλλα, θα εξασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τον υγρό στίβο της Ερυθράς Θάλασσας. Επιπλέον, ένα εξειδικευμένο καταδυτικό κέντρο, αναλαμβένει την εμπειρία μιας υποβρύχιας ξενάγησης σε έναν από τους πιο περιζήτητους καταδυτικούς προορισμούς στον κόσμο.

Εικόνα

Το megaproject NEOM αντιπροσωπεύει καταλύτη για την προώθηση της ανθρώπινης προόδου και ενσωματώνει το όραμα της ηγεσίας της Σαουδικής Αραβίας για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Το ΝΕΟΜ αναπτύσσεται στη βορειοδυτική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας κατά μήκος της Ερυθράς Θάλασσας και θα περιλαμβάνει διασυνδεδεμένες, έξυπνες πόλεις, λιμάνια αιχμής, καθορισμένες επιχειρηματικές ζώνες, ερευνητικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, σύγχρονους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας, καθώς και μαγευτικά τουριστικά αξιοθέατα.

Εικόνα

Ως κόμβος για πρωτοποριακές εξελίξεις, το ΝΕΟΜ φιλοδοξεί να προσελκύσει οραματιστές, επιχειρηματίες, ηγέτες και εταιρείες από όλες τις γωνιές του πλανήτη, προσφέροντάς τους ένα περιβάλλον που ευνοεί την έρευνα, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο resort της Four Seasons και το νησί Sindalah μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του NEOM.