Pixel Fold smartphone: Η Google μόλις αποκάλυψε πώς θα είναι το νέο αναδιπλούμενο κινητό της τηλέφωνο

Με ένα μικρό teaser video η Google έδωσε στη δημοσιότητα μια μικρή γεύση για το νέο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο Pixel Fold. Το καινούργιο smartphone θα αποκαλυφθe;i επίσημα στις 10 Μαΐου στο ετήσιο συνέδριο I/O της Google. 
Pixel Fold smartphone: Η Google μόλις αποκάλυψε πώς θα είναι το νέο αναδιπλούμενο κινητό της τηλέφωνο

Η νοσταλγία της Google για τα αναδιπλούμενα smartphone μόλις απέδωσε καρπούς. Ο γίγαντας της τεχνολογίας μόλις έδωσε μια μικρή γεύση του πολυαναμενόμενου Google Pixel Fold, αφήνοντας τη μεγάλη εικόνα για το ετήσιο συνέδριο I/O της Google που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα: Smartphones - Συνεχίστηκε και το 2023 η πτώση - Οι πρωταθλητές της αγοράς

Παρόμοια με το ντεμπούτο του Galaxy Fold της Samsung το 2019, το σύντομο teaser παρουσιάζει το τηλέφωνο που αναδιπλώνεται, με μια οθόνη αισθητά μεγαλύτερη, ενώ η συσκευή εξακολουθεί να διατηρεί σχετικά μικρό όγκο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNBC τον Απρίλιο, η Google ισχυρίζεται ότι το Pixel Fold θα διαθέτει την «πιο ανθεκτική άρθρωση που έχει προσαρμοστεί ποτέ σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο».

Το Pixel Fold πιθανότατα θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή, το τσιπ Tensor G2 της Google, με τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, στοιχείο που προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα και υπόνοιες σχετικά με τη θερμοκρασία και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Πάντως, το δημοσίευμα του CNBC ανέφερε επίσης ότι η μπαταρία του Google Pixel Fold θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αυτή τη φορά: έως και 24 ώρες χρήσης και 72 ώρες σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Εικόνα

Ωστόσο, αυτό που θα ενθουσιάσει πραγματικά τους θαυμαστές της σειράς Pixel είναι οι κάμερες του Google Pixel Fold, οι οποίες φαίνονται να είναι μια ενημερωμένη έκδοση εκείνων του Pixel 7 Pro, οι οποίες είναι κορυφαίες. Εννοείται ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν επίσης το σφιχτό οικοσύστημα της Google και τη συνεχώς βελτιούμενη τεχνολογία smartphone, που καθιστούν το Google Pixel Fold άξιο ανταγωνιστή του Galaxy Fold και άλλων κορυφαίων πτυσσόμενων smartphone της αγοράς.

Εικόνα

Σύμφωνα τέλος με εκτιμήσεις, η τιμή θα κινείται στα 1700 ευρώ περίπου, θα πρέπει, ωστόσο να περιμένουμε την τελική της διαμόρφωση. Το Google Pixel Fold και οι σχετικές λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν επίσημα στις 10 Μαΐου στο συνέδριο Google I/O του 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο αναδιπλούμενο smartphone Pixel Fold, μπορείτε να εγγραφείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του Google Store.