Μέι Μασκ: Η μαμά του Έλον διαφημίζει το Oppo Find X6 Pro - To κινεζικό smartphone με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο

Tη Μέι Μασκ, μητέρα του Έλον Μασκ στρατολόγησε η κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Oppo, ως παγκόσμιο πρεσβευτή για το εμβληματικό της κινητό τηλέφωνο Find X6 Pro, που διαφημίζεται ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο.
Μέι Μασκ: Η μαμά του Έλον διαφημίζει το Oppo Find X6 Pro - To κινεζικό smartphone με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο

Ο κινεζικός γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών Oppo μόλις έκανε μια αναπάντεχη συνεργασία. Στρατολόγησε τη Μέι Μασκ, μητέρα του Έλον Μασκ, ως παγκόσμιο πρεσβευτή για το εμβληματικό smartphone της φίρμας, το Find X6 Pro.

Διαβάστε ακόμα: Θα τα ζήλευε και ο James Bond - Αυτά είναι τα κορυφαία gadgets της αγοράς αυτή τη στιγμή

Η 75χρονη Μέι, η οποία είναι μοντέλο και διαιτολόγος, θα εμφανιστεί σε μια σειρά από διαφημίσεις και εκδηλώσεις για την προώθηση του Find X6 Pro, το οποίο διαφημίζεται ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο.

Μάλιστα, φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη φωτογράφιση διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο, μαζί με ένα βίντεο στο YouTube. Στο διαφημιστικό σποτ, η Μέι Μασκ μπορεί εμφανίζεται να κρατά ένα αεροπλανάκι, να μιλά για την παιδική της ηλικία που ήταν γεμάτη περιπέτειες και πώς τα τρία παιδιά της, συμπεριλαμβανομένου του δισεκατομμυριούχου Έλον, έχουν κληρονομήσει την εμμονή της για συνεχή πρόοδο.

Εικόνα

Σε κάποια στιγμή του βίντεο, η Μέι αυτοσαρκάζεται, καθώς ακούγεται να λέει για το πώς έλπιζε να πάει τα παιδιά της «στο διάστημα κι ακόμα παραπέρα». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Oppo δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα το βίντεο ή τις φωτογραφίες της καμπάνιας.

Η κίνηση της Oppo να χρησιμοποιήσει τη Μέι Μασκ ως πρεσβευτή της μάρκας για το smartphone Find X6 Pro ήταν έκπληξη για πολλούς. Είναι προφανές ότι η μάρκα θέλει να συνδεθεί με το εξαιρετικά δημοφιλές όνομα Μασκ καθώς θεωρεί ότι θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης.

Ωστόσο, θα ήταν άδικο να πούμε ότι αυτός ήταν ο μόνος λόγος πίσω από την επιλογή της Μέι. Άλλωστε, η ίδια, έχει ήδη διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ που εκτείνεται πάνω από 50 χρόνια. Ακόμη και πέρα από τη σχέση της με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, η Maye έχει όλα τα προσόντα για να είναι το πρόσωπο ενός κορυφαίου προϊόντος.

Το Oppo Find X6 Pro κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Το εξαιρετικό κινητό τηλέφωνο διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τα καλύτερα και πιο ακριβά smartphone της αγοράς. Στην πραγματικότητα, το Find X6 Pro έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο smartphone με κάμερα στον κόσμο από τον εμπορικό ιστότοπο DXOMARK.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα συγκριτικής αξιολόγησης, η ναυαρχίδα της Oppo έλαβε συνολική βαθμολογία κάμερας 153 βαθμών στη δοκιμή της, ξεπερνώντας τα Apple iPhone 14 Pro Max και Google Pixel 7 Pro, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση.

Εικόνα

Το smartphone περιλαμβάνει κάμερες Hasselblad στο πίσω μέρος, με κύριο αισθητήρα 50MP με OIS, υπερευρυγώνιο φακό 50MP και τηλεφακό 50MP. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED 6,82 ιντσών 120 Hz, chipset Snapdragon 8 Gen2 και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 100 W.

Μέι Μασκ: Η πολύπλευρη μητέρα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Η Μέι Μασκ δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση μητέρας. Όχι μόνο έπαιξε σημαντικό ρόλο σε όλη την καριέρα του Έλον, στηρίζοντας τον ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά είχε και μια επιτυχημένη καριέρα μόντελινγκ που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια.

Γεννημένη στον Καναδά στις 19 Απριλίου 1948, η Μέι μετακόμισε στη Νότια Αφρική όταν ήταν μικρό παιδί. Η ίδια περιέγραψε τους γονείς της ως «πολύ διάσημους» και «τυχοδιώκτες», αναφέροντας επίσης ότι πέταξαν σε όλο τον κόσμο με αεροπλάνο το 1952.

Η Μέι ήταν επίσης φιναλίστ στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss South Africa το 1969. Αφού τα παράτησε για μερικά χρόνια, συνέχισε την καριέρα της στο μόντελινγκ όταν μετακόμισε στον Καναδά, έπειτα από το διαζύγιο με τον πατέρα του Έλον, Έρολ Μασκ.

Με τα χρόνια, η Μέι εμφανίστηκε στα εξώφυλλα περιοδικών, όπως μια έκδοση για την υγεία από το περιοδικό Time, οι διεθνείς εκδόσεις της Vogue και το Sports Illustrated Swimsuit Issue. Εκτός από επιτυχημένο μοντέλο, είναι επίσης διαιτολόγος με Ph.D. αλλά και επιτυχημένη συγγραφέας.