OMEGA: Κυκλοφορεί 8 νέα «Summer Blue» ρολόγια για να γιορτάσει τα 75 χρόνια του Seamaster

Με αφορμή τη συμπλήρωση 75 από το πρώτο Seamaster, η OMEGA λανσάρει μια νέα σειρά εμπνευσμένη από το εμβληματικό ρολόι. Η σειρά «Summer Blue», αποτελούμενη από 8 νέα ρολόγια, θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
OMEGA: Κυκλοφορεί 8 νέα «Summer Blue» ρολόγια για να γιορτάσει τα 75 χρόνια του Seamaster

Πολλά ρολόγια έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια. Έκαναν τον ντόρο που τους αναλογούσε και στη συνέχεια πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ωστόσο, ένα από τα πιο εμβληματικά και διαχρονικά μοντέλα, το οποίο μέχρι και σήμερα έχει πιστούς φανς, είναι σίγουρα το Seamaster της OMEGA.

Διαβάστε ακόμη: Belmond Hotel Cipriani: Το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο σύμφωνα με την εφαρμογή Top 1.000 Best Hotels In the World

Μιλάμε για ένα από τα πιο σημαντικά ρολόγια κατάδυσης στην ιστορία, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1948. Το Seamaster προέκυψε από τη στρατιωτική τεχνογνωσία της ελβετικής μάρκας και έκτοτε έχει γίνει πρότυπο τόσο για το στιλ όσο και για όσους αγαπούν τις υποβρύχιες επιδόσεις.

Φέτος, με τη συμπλήρωση 75 ετών από το πρώτο Seamaster, η OMEGA γιορτάζει και κυκλοφορεί τη σειρά «Summer Blue», αποτελούμενη από 8 νέα ρολόγια που θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

AQUA TERRA 150M 38MM

Εικόνα

Το πρώτο ρολόι της νέας συλλογής είναι το Aqua Terra 150M σε ανοξείδωτο ατσάλι 38 χιλιοστών και είναι εμπνευσμένο από τον διακριτικό σχεδιασμό του Seamaster 300 του 1957. Το καντράν του είναι γαλάζιο και απηχεί την ηρεμία του κρυστάλλινου νερού. Την ίδια στιγμή, οι δείκτες του ρολογιού έχουν το σχήμα ιστιοπλοϊκού σκάφους.

Τιμή: 6.453 ευρώ

AQUA TERRA 150M 41MM

Εικόνα

Το συγκεκριμένο ρολόι δεν αποτελεί απλώς μια μεγαλύτερη έκδοση του προηγούμενου. Διαθέτει ένα στιλ πιο πιστό στη σειρά, με μπλε καντράν και τυπικούς δείκτες - αν και με τον ίδιο γαλάζιο φωτισμό όπως στο ρολόι των 38 mm. Διατίθεται σε δύο επιλογές λουριού: ένα λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι ή ένα ενσωματωμένο μπλε λουράκι από καουτσούκ.

Τιμή: 5.899 ευρώ

AQUA TERRA 150M WORLDTIMER

Εικόνα

Το τελευταίο από τα Aqua Terras της συλλογής «Summer Blue» είναι το Worldtimer 150M, το οποίο διαθέτει έναν γιγαντιαίο χάρτη της Γης στο κέντρο του καντράν. Γύρω από τον χάρτη υπάρχει ένας ωριαίος δακτύλιος, που χρωματίζεται ανάλογα με τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Στην εξωτερική πλευρά του καντράν υπάρχουν 24 ονόματα πόλεων από όλο τον κόσμο.

Τιμή: 9.126 ευρώ

DIVER 300M

Εικόνα

Ο πρωταγωνιστής σειράς Seamaster είναι το Diver 300M, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1993. Αυτή η επετειακή έκδοση για την 75η επέτειο είναι εύκολα μία από τις πιο αξιοσημείωτες, με ένα μπλε καντράν με κυματοειδές μοτίβο χαραγμένο με λέιζερ και γαλάζιο φωτισμό στους δείκτες.

Τιμή: 5.438 ευρώ

SEAMASTER 300 41MM

Εικόνα

Το 1957, με το Seamaster 300 η εταιρεία ξεκίνησε μια πορεία καινοτομίας που δεν είχε ξανακάνει ποτέ. Το πρώτο επαγγελματικό ρολόι κατάδυσης της OMEGA, το 300 εδραίωσε τη σειρά Seamaster ως πρότυπο για όλους τους φαν του υγρού στοιχείου. Το 2021, η μάρκα άρχισε να διαμορφώνει αυτά τα ρολόγια σύμφωνα με το πρωτότυπο του '57.

Τιμή: 6.820 ευρώ

PLANET OCEAN 600M

Εικόνα

Μόλις φτάσει κάποιος σε βάθος κάτω από τα 300 μέτρα, ο κατάλογος των ρολογιών κατάδυσης πραγματικά συρρικνώνεται. Η OMEGA έχει κατασκευάσει μερικά από τα πιο ικανά ρολόγια για δύτες στην αγορά, και αυτό το Planet Ocean 600M είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου με απίστευτες δυνατότητες.

Τιμή: 6.820 ευρώ

PLOPROF 1200M

Εικόνα

Το Ploprof, που λανσαρίστηκε τη δεκαετία του 1970, (τότε με βάθος 600 μέτρων) έχει αναβιώσει μερικές φορές κατά τη διάρκεια των ετών (πιο πρόσφατα το 2016). Ωστόσο, αυτή η «Summer Blue» έκδοση είναι σίγουρα αξιοσημείωτη.

Τιμή: 13.180 ευρώ

PLANET OCEAN 6000M

Εικόνα

Πέρυσι, η OMEGA κυκλοφόρησε μια έκδοση των ρολογιών καταδύσεων που κατέγραψαν ρεκόρ και στάλθηκαν στον πυθμένα της τάφρου των Μαριανών το 2019. Διαθέτοντας απίστευτη αντοχή στο νερό μέχρι και το βάθος των 6.000 μέτρων, το Planet Ocean 6000M είναι εμβληματικό της δέσμευσης της μάρκας στην καινοτομία και την εξερεύνηση. Είναι το ιδανικό ρολόι για τους εορτασμούς της 75ης επετείου της μάρκας.

Τιμή: 11.990 ευρώ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ