Νύχτες στο νησί: Τα ρούχα που χρειάζεσαι για τις πιο luxury βόλτες στα σοκάκια

Κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall και βρήκαμε τα looks που θα σε μετατρέψουν στο πιο στιλάτο άτομο στο νησί φέτος το καλοκαίρι.
Νύχτες στο νησί: Τα ρούχα που χρειάζεσαι για τις πιο luxury βόλτες στα σοκάκια

Μπορεί η ζέστη να είναι ανυπόφορη τις τελευταίες ημέρες, αλλά ας κάνουμε υπομονή. Άλλωστε ο χρόνος για τις καλοκαιρινές μας διακοπές μετράει πλέον αντίστροφα και δεν αργεί η στιγμή που θα χαλαρώνουμε σε μια ξαπλώστρα με θέα το απέραντο γαλάζιο, πίνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ.

Μέχρι να βρεθούμε, όμως, στον αγαπημένο μας προορισμό και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, θα πρέπει να κάνουμε κάποιες προετοιμασίες. Γιατί όσο σημαντικό είναι το αντηλιακό και τα αξεσουάρ της παραλίας, άλλο τόσο σημαντικό είναι να επιλέξουμε τα σωστά outfits των καλοκαιρινών μας εξόδων.

Για να μην τρέχεις πανικόβλητος από μαγαζί σε μαγαζί και ψάχνεσαι, όμως, κάναμε εμείς τη δουλειά για σένα. Βρεθήκαμε ένα πρωί στο Golden Hall, μπήκαμε στα κατάλληλα καταστήματα και βρήκαμε όλα εκείνα τα ρούχα που χρειάζεσαι για τις πιο luxury βόλτες στα σοκάκια του νησιού το φετινό καλοκαίρι.

1o look: As cool as it gets

Με τον όρο cool εννοούμε κάποιον που έχει στιλ και αυτοπεποίθηση. Εκείνον που ό,τι κι αν φορέσει το κάνει να δείχνει ωραίο και άνετο πάνω του. Με τον όρο cool, επίσης, εννοούμε και τον «δροσερό», αυτόν δηλαδή που επιλέγει τα σωστά ρούχα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Εικόνα

Πουκάμισο Nautica, Golden Hall

Πουκάμισο: Εδώ πάμε σε μια κλασική επιλογή. Ένα λινό μονόχρωμο πουκάμισο με γιακά, το οποίο ταιριάζει εξαιρετικά σε μια απογευματινή ή βραδινή έξοδο.

Εικόνα

T-shirt Oxford Company, Golden Hall

T-shirt: Αν δεν είσαι φαν των πουκαμίσων, υπάρχει και η εναλλακτική ενός όμορφου και καλοκαιρινού t-shirt. Εμείς βρήκαμε ένα με summer patterns, που «καθόταν» τέλεια και ανέβαζε αμέσως το υπόλοιπο look.

Εικόνα

Παντελόνι Vardas, Golden Hall

Παντελόνι: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα λινό, αέρινο παντελόνι για το νησί. Είναι κομψό, δεν σε ζεσταίνει και πραγματικά θα νιώθεις λες και δεν φοράς τίποτα.

Εικόνα

Παπούτσια Kalogirou, Golden Hall

Παπούτσια: Ένα minimal λευκό παπούτσι με μια μικρή λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, είναι ό,τι πρέπει. Απλός, αλλά ταυτόχρονα και στιλάτος για τις βόλτες σου.

2o look: The spirit of summer

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις χρώματα και μοτίβα στη ζωή σου. Γιατί, λοιπόν, να μην επιλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο πουκάμισο, μια κοντή βερμούδα ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σε κάνουν να νιώσεις πραγματικά ότι βρίσκεσαι μέσα στο πνεύμα της εποχής;

Εικόνα

Πουκάμισο Camel Active, Golden Hall

Πουκάμισο: Πάμε σε μια επιλογή βγαλμένη από κάποια ταινία του Indiana Jones. Ένα πουκάμισο που κινείται σε γήινες αποχρώσεις, αλλά έχει αυτό το «κάτι» που το μετατρέπει σε must-have item.

Εικόνα

T-shirt Brooks Brothers, Golden Hall

T-shirt: Κι εδώ αν δεν θες να βάλεις πουκάμισο, σου έχουμε την κατάλληλη εναλλακτική. Ένα ναυτικό t-shirt με οριζόντιες ρίζες, που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι.

Εικόνα

Βερμούδα Zegna, Golden Hall

Βερμούδα: Αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα μακριά παντελόνια και επιλέγουμε μια βερμούδα σε μπεζ χρώμα, που πάει με όλα. Θα νιώθεις άνετος και δροσερός, ενώ μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εικόνα

Παπούτσια attica, Golden Hall

Παπούτσια: Επιλέγουμε και σε αυτό το look ένα λευκό sneaker, μόνο που το συγκεκριμένο είναι κάπως πιο ιδιαίτερο. Έχει άλλο «κόψιμο», ενώ ξεχωρίζουν οι μαύρες και καφέ λεπτομέρειες στο πίσω μέρος του. Είναι κομψό και σίγουρα θα το λατρέψεις.

Δύο άκρως καλοκαιρινά και ολοκληρωμένα outfits, τα οποία μπορούν να σε κάνουν το fashion icon του νησιού. Οι βραδιές του καλοκαιριού και οι βόλτες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι μοναδικές. Γι’ αυτό και αξίζει να τις ζήσουμε, όπως ακριβώς τους αξίζει.

Λίγο πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου, λοιπόν, μπες στην ιστοσελίδα του Golden Hall, κάνε sign in και φτιάξε τη δική σου wishlist με όλα τα νέα προϊόντα των καταστημάτων. Έτσι, την ώρα που θα φτάσεις στο εμπορικό κέντρο, θα βγάλεις απλά τις σημειώσεις σου και θα κάνεις τις αγορές σου με τον πιο άνετο τρόπο.

Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη