Ο Harry Kane φόρεσε ένα ρολόι αξίας μισού εκατομμύριου ευρώ καθώς υπέγραφε με την Μπάγερν Μονάχου

Το Ultra-Precise Chronograph της Patek Philippe διαθέτει μέχρι και ένδειξη για τη μέτρηση των δέκατων των δευτερολέπτων.
Ο Harry Kane φόρεσε ένα ρολόι αξίας μισού εκατομμύριου ευρώ καθώς υπέγραφε με την Μπάγερν Μονάχου

Το σίριαλ της μεταγραφής του Harry Kane στην Μπάγερν Μονάχου έλαβε τέλος. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο γερμανικός σύλλογος και έγινε με κάθε επισημότητα κάτοικος Βαυαρίας. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του από τη νέα του ομάδα, ο Kane επέλεξε να κάνει μια συμβολική κίνηση, φορώντας στον καρπό του ένα ρολόι αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Hï Ibiza: Ποιο είναι το #1 club του κόσμου - Στην «κορυφή» για 2η σερί χρονιά

Ο λόγος για το Ultra-Precise Chronograph της Patek Philippe, ένα ρολόι που γνωρίζουν λίγοι και το έχουν στην κατοχή τους ακόμη λιγότεροι. Πρόκειται για ένα πανάκριβο ρολόι, το οποίο η εταιρεία έχει βγάλει σε ελάχιστα κομμάτια και διαθέτει μέχρι και ένδειξη για τη μέτρηση των δέκατων των δευτερολέπτων. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, ο Άγγλος επιθετικός θέλησε να δείξει στους οπαδούς της Μπάγερν, πως η σχέση του με τα δίχτυα θα είναι ακριβέστατη!

Εικόνα

Ο πρόεδρος της Patek, Thierry Stern, δήλωσε ότι η ιδέα για το σχεδιασμό του συγκεκριμένου ρολογιού προέκυψε πριν από περίπου μια δεκαετία, όταν ο ωρολογοποιός σκεφτόταν τρόπους βελτίωσης του χρονογραφικού μηχανισμού CHR 29-535 PS με διαχωρισμένα δευτερόλεπτα. Έτσι, η εταιρία αποφάσισε να αντικαταστήσει τον μηχανισμό split-seconds με μια ένδειξη για τη μέτρηση των δεκάτων του δευτερολέπτου και να αυξήσει τη συχνότητα από 4 Hz σε 5 Hz για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Δεν είναι όμως μόνο οι εσωτερικές λειτουργίες που είναι εντυπωσιακές. Είναι επίσης εφοδιασμένο με ένα όμορφο μπλε-μαύρο λουράκι από δέρμα με ανάγλυφο υφασμάτινο μοτίβο, κόκκινες ραφές και πλατινένιο κούμπωμα. Όσο για την τιμή του; Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Patek Philippe, αυτή είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Swiss Watches Magazine φτάνει μέχρι και το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Εικόνα

Ο Harry Kane είναι συλλέκτης ρολογιών και έχει εντοπιστεί να φοράει στο παρελθόν ένα Rolex Rainbow Cosmograph Daytona, καθώς και ένα Audemars Piguet Royal Oak. Βέβαια, η Patek φαίνεται πως είναι η αγαπημένη του ελβετική εταιρεία ρολογιών. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της εθνικής Αγγλίας διαθέτει μεταξύ άλλων στη συλλογή του έναν χρονογράφο World Time flyback, διάφορα Aquanauts και το πάντα δημοφιλές Nautilus.