Βασιλιάς Κάρολος: Ποιος μπορεί να πάει στις εκδηλώσεις για τα 75α γενέθλιά του

Βασιλιάς Κάρολος: Ποιος μπορεί να πάει στις εκδηλώσεις για τα 75α γενέθλιά του

Ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, Κάρολος, γίνεται 75 ετών στις 14 Νοεμβρίου και ήδη οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά.

Η οργάνωση The Prince's Foundation ανακοίνωσε πως για τον εορτασμό θα διοργανωθούν δύο εκδηλώσεις, την παραμονή των γενεθλίων του-στις 13 Νοεμβρίου- στο Highgrove Gardens στο Gloucestershire της Αγγλίας και στο Dumfries House στο Cumnock της Σκωτίας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική και απογευματινό τσάι καθώς και χορό αλλά και ευχάριστη συζήτηση με τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Εικόνα
Το Dumfries House στη Σκωτία. Πηγή: Getty Images 

Συμβολικός ο χαρακτήρας της λίστας καλεσμένων

Φέτος, το The Prince's Foundation, σκέφτηκε να προσκαλέσει στις εκδηλώσεις και άτομα που επίσης κλείνουν τα 75 τους χρόνια υποστηρίζοντας τους σκοπούς των φιλανθρωπικών δράσεων του βασιλιά για την καταπολέμηση της μοναξιάς.

Επίσης, θα προσκληθούν μέλη συλλόγων που κλείνουν τα 75 χρόνια δράσης.

Να σημειωθεί πως έχει ήδη δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτημα προκειμένου να προσκληθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις προτείνοντας τον εαυτό τους ή κάποιον άλλον που βοηθά ενεργά την τοπική κοινότητα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και αφού θα δημιουργηθούν οι λίστες με τους καλεσμένους και θα σταλούν οι επίσημες προσκλήσεις, όλοι αγωνιούν για το αν ο εορτάζων Κάρολος θα κάνει μια επίσκεψη-έκπληξη στις εκδηλώσεις αυτές δίνοντας τροφή στον φωτογραφικό φακό και χαρίζοντας πολύτιμες αναμνήσεις στους καλεσμένους.