Η Bell and Ross φέρνει τα όργανα του cockpit στον καρπό σας

Το περασμένο έτος ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Bell & Ross, η οποία θέλησε να μας ξανασυστήσει την εμβληματική συλλογή ρολογιών BR 03 μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια που η συγκεκριμένη σειρά κυκλοφορεί στην αγορά.
Η Bell and Ross φέρνει τα όργανα του cockpit στον καρπό σας

Το περασμένο έτος ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Bell & Ross, η οποία θέλησε να μας ξανασυστήσει την εμβληματική συλλογή ρολογιών BR 03 μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια που η συγκεκριμένη σειρά κυκλοφορεί στην αγορά. Η βασική έμπνευση των περισσοτέρων ρολογιών της Bell & Ross όπως η σειρά BR 05 προέρχεται από τα όργανα στα κόκπιτ των αεροσκαφών. Αυτό που τη διακρίνει είναι το ιδιαίτερο design της κάσας, το οποίο ακροβατεί ανάμεσα στο τετράγωνο και στον κύκλο, και το χαρακτηριστικό ενσωματωμένο ατσάλινο μπρασελέ της.

Εικόνα
Πηγή: Monochrome

Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε με το φαρδύ BR 01 των 46 χιλιοστών το 2005, είναι το μικρότερο και πιο ευκολοφόρετο BR 03, το οποίο ήρθε ένα χρόνο αργότερα, που πραγματικά κέρδισε τους λάτρεις των ρολογιών. Χρησιμοποιώντας σχεδόν πάντα την αεροπλοΐα ως πηγή έμπνευσης, η συλλογή BR 03 είναι συνώνυμη με την Bell & Ross.

Εικόνα
Πηγή: Monochrome

Πριν από μερικούς μήνες, η συλλογή ανανεώθηκε τόσο αισθητικά όσο και τεχνικά, με αυτό το BR 03 Gyrocompass Limited Edition να είναι η πρώτη περιορισμένη έκδοση αυτής της νέας γενιάς οργάνων πτήσης για τον καρπό.

Εικόνα
Πηγή: Monochrome

Με την ανανέωση της εμβληματικής συλλογής BR 03, η Bell & Ross βρήκε την ευκαιρία όχι μόνο να επανασχεδιάσει τη θήκη αλλά και να μειώσει τη διάμετρό της, μειώνοντάς την από 42mm επί 42mm σε 41mm επί 41mm. Παρόλο που οι αλλαγές είναι οριακές, δίνουν στο BR 03 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό κύκλου σε τετράγωνο. Εξακολουθεί να διαθέτει λειτουργικές βίδες στις γωνίες, μια υπερυψωμένη στεφάνη με επίπεδο κρύσταλλο από ζαφείρι και μια κορώνα με πτυχώσεις, δίνοντας ένα εκλεπτυσμένο σύνολο.