Κριστιάνο Ρόναλντο: Πολυτελείς διακοπές στη Σ. Αραβία - Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέα με τη σύζυγό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους απόλαυσαν λίγες μέρες χαλάρωσης στο St. Regis Red Sea Resort, ένα ιδιωτικό νησί στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας.
Κριστιάνο Ρόναλντο: Πολυτελείς διακοπές στη Σ. Αραβία - Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να συνεχίζει το ποδόσφαιρο στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο έχει πλέον περισσότερο χρόνο για να βλέπει την οικογένειά του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στα 39 του ο Πορτογάλος επιθετικός μπορεί να έχει το μυαλό του στο EURO 2024, όπου θα δώσει το παρών με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά πρόσφατα «ξέκλεψε» μερικές ημέρες για να χαλαρώσει με τον πιο πολυτελή τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Σε δημοπρασία ένα από τα δαχτυλίδια πρωταθλήματος NBA του Kόμπι Μπράιαντ: Τιμή εκκίνησης τα 54.000 δολάρια

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου, η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, και τα παιδιά τους έμειναν στο St. Regis Red Sea Resort στο νησί Ummahat, σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε το ζευγάρι στους λογαριασμούς του στα social media.

«Κοντά στον παράδεισο», έγραψε ο Ρονάλντο στη λεζάντα ενός Reel στο Instagram, όπου ο ίδιος και τέσσερα από τα παιδιά του περπατούν κατά μήκος μιας εκπληκτικής παραλίας.

Από το βίντεο έλειπε ο μεγαλύτερος γιος του, ο 13χρονος Κριστιάνο Τζούνιορ.

Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες στο ιδιωτικό θέρετρο της Μέσης Ανατολής μπορούν να κοστίσουν στους παραθεριστές από 1.066 έως 7.172 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Marriott.

Ο Κριστιάνο, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται για το εντυπωσιακό νούμερο των 625 εκατομμυρίων followers στο Instagram, μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο με τον εαυτό του να χαλαρώνει δίπλα στην ιδιωτική πισίνα της βίλας του, η οποία έχει θέα στη λευκή αμμώδη παραλία και την αστραφτερή γαλάζια θάλασσα.

Το πολυτελές θέρετρο που επέλεξε η οικογένεια βρίσκεται σε ένα απομονωμένο νησί είναι προσβάσιμο μόνο με σκάφος ή υδροπλάνο στα ανοικτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας.

Τα καταλύματα είναι μοντέρνα, με πρωτοποριακούς εσωτερικούς χώρους και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ενώ έχουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Επίσης, το resort διαθέτει μια πανέμορφη εξωτερική πισίνα, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ένα σπα και δεκάδες εστιατόρια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας κουζίνα της Μέσης Ανατολής στο εστιατόριο Nesma στην ακτή ή να επιλέξουν μια γευστική εμπειρία Omakase στο Gishiki 45 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Αξίζει να σημειωθεί πως το St. Regis Bar είναι ένα all inclusive ξενοδοχείο, επομένως προσφέρει δωρεάν ποτά και κοκτέιλ όλο το 24ωρο. Το θέρετρο προσφέρει επίσης μια σειρά από «περιβαλλοντικά ασφαλείς» δραστηριότητες, όπως ιστιοπλοΐα, καγιάκ, e-boarding, wind surfing, snorkeling και καταδύσεις, ενώ κάθε διαμονή συνοδεύεται από προσεκτική, εξατομικευμένη υπηρεσία μπάτλερ.

Life goals, οι διακοπές εκεί θα έλεγε κανείς.