Οικογένεια Άγγλων έκαναν «σπίτι» τους ένα ιστιοπλοϊκό και ζουν στην Ελλάδα

«Το 2019 φτάσαμε στην Μύκονο. Σχεδιάζαμε να μείνουμε 1 - 2 μήνες αλλά τώρα ζούμε εδώ και πέντε χρόνια. Απλά δεν μπορούμε να φύγουμε. Αγαπάμε την Ελλάδα τόσο πολύ».
Οικογένεια Άγγλων έκαναν «σπίτι» τους ένα ιστιοπλοϊκό και ζουν στην Ελλάδα

Ένα διαφορετικό ζευγάρι από το Ντέβον της Αγγλίας αποφάσισε να αγοράσει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να ζήσει σε αυτό μαζί με τα παιδιά του. Στο ταξίδι τους, στη Μεσόγειο, «έριξαν άγκυρα» σε ελληνικά νησιά και κάπως έτσι «ερωτεύτηκαν» και τη χώρα μας, από την οποία δεν θέλουν να φύγουν παρά τα υπόλοιπα σαγηνευτικά μέρη που έχει ο πλανήτης!

Εικόνα

«Το 2019 φτάσαμε στην Μύκονο. Σχεδιάζαμε να μείνουμε 1 - 2 μήνες αλλά τώρα ζούμε εδώ και πέντε χρόνια. Απλά δεν μπορούμε να φύγουμε. Αγαπάμε την Ελλάδα τόσο πολύ» ανέφεραν. «Μόλις άφησα τη δουλειά μου, είχαμε πολλά λεφτά για να ξοδέψουμε, οπότε ξεκίνησα κάτι που αποκαλώ εγώ "πλάνο 2 ετών". Λέγαμε ότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε από τις αποταμιεύσεις μας για λίγα χρόνια» υπογράμμισε ο σύζυγος, εξηγώντας πως μαζί με τη σύντροφό του έχουν ένα κανάλι στο YouTube ονόματι Sailing Holly Blue, που τους εξασφαλίζει ισχυρό εισόδημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε τι μεταφράζεται μία νίκη στη Eurovision

«Επίσης, εγώ παραδίδω διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής» πρόσθεσε η σύζυγός του, διευκρινίζοντας πως με αυτές τις δύο δραστηριότητες έχουν ένα αρκετά σημαντικό passive income που τους επιτρέπει να περνούν άνετα τη ζωή τους στην Ελλάδα, με ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίες μέσα στο ιστοπλοϊκό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωρίστε το Nemo: Το πρώτο non binary άτομο που κέρδισε στην Eurovision

Το ερωτευμένο ζευγάρι πηγαίνει από νησί σε νησί με τα παιδιά τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. «Είχαμε μια ευκαιρία για αυτόν τον στόχο. Έπρεπε να ρίξουμε μια ζαριά στη ζωή: ας τη ρίξουμε και ας το κάνουμε» συμπλήρωσε η Βρετανίδα. «Ο Ρος είχε ο καλύτερος μου φίλος και το άλλο μου μισό. Όταν εργαζόταν στη δουλειά που ήταν πριν, χάσαμε ο ένας τον άλλο για λίγο. Με 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα, περνούσε κάθε μέρα μακριά από τα παιδιά μας, που μεγάλωναν συνεχώς και έχανε τόσο αγάπη και ευτυχία» επεσήμανε.

Εικόνα

«Είμαστε στην Ελλάδα επειδή το θέλουμε και όχι επειδή πρέπει. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να φύγω. Δεν θέλω να αποχωριστώ αυτή την πανέμορφη χώρα. Το σκεφτόμαστε, το συζητάμε, λέμε για διάφορα μέρη που θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε. Ακόμη δεν έχω βρει ένα μέρος που να με ελκύει τόσο όσο η Ελλάδα» κατέληξε το αγαπημένο ανδρόγυνο, μιλώντας στον ALPHA που εκτός από πελάγη ευτυχίας πλέει και στα καταγάλανα ελληνικά νερά!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ