Θα χρειαστείτε μισθό παίκτη του NBA για να αγοράσετε το νέο bourbon 15 ετών του Στεφ Κάρι

Πόσο θα πληρώνατε για ένα πολύ ποιοτικό bourbon; To brand του Στεφ Κάρι ελπίζει πως θα δίνατε πολλά.
Θα χρειαστείτε μισθό παίκτη του NBA για να αγοράσετε το νέο bourbon 15 ετών του Στεφ Κάρι

Όταν ο Στεφ Κάρι κυκλοφόρησε το πρώτο του bourbon με την ονομασία Gentleman's Cut πριν από περίπου ένα χρόνο, ο κόσμος του μπάσκετ, αλλά και του ουίσκι ενθουσιάστηκε πολύ με την είδηση. Μπορεί το brand να μην κατάφερε να πιάσει τον στόχο πωλήσεων που έθεσε στο ξεκίνημά του, μια και το μπουκάλι ήταν γενικά ακριβό, αγγίζοντας τα 75 ευρώ, όμως η ομάδα του Κάρι δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Διαβάστε ακόμη: Equinox: Το γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 40.000 ευρώ - Τι περιλαμβάνει το Optimize

Έτσι, ανακοίνωσε πως πλέον κυκλοφορεί ένα νέο bourbon, το 15 ετών Player Exclusive, το οποίο κοστίζει λίγο παραπάνω από 4.000 ευρώ. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει αυτό το ποτό τόσο ακριβό, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως παράγεται στην Boone County Distilling Co. στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Boone County, το ουίσκι αυτό αποστάχθηκε το 2005 και εμφιαλώθηκε το 2020. Αποτελείται κατά 75 τοις εκατό από καλαμπόκι, 21 τοις εκατό από σίκαλη και 4 τοις εκατό από βυνοποιημένο κριθάρι, γεγονός που το κατατάσσει στην κατηγορία των bourbon με υψηλή περιεκτικότητα σε σίκαλη.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση με μόνο 100 διαθέσιμες φιάλες. Κάθε μπουκάλι είναι αριθμημένο, χαραγμένο με την υπογραφή του Κάρι και συνοδεύεται από πώμα με τα γράμματα «T.C.C.», που είναι η συντομογραφία αυτού που η μάρκα αποκαλεί μότο του NBAer: «Trust, Commitment, Care» (Εμπιστοσύνη, Δέσμευση, Φροντίδα).

Οι επίσημες σημειώσεις γευσιγνωσίας αναφέρουν πως βγάζει γεύση από καραμέλα, φλούδα πορτοκαλιού, μπαχαρικά, φουντούκι, κεράσι και δρυ στον ουρανίσκο.Το πρώτο μπουκάλι πουλήθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Golden State Warriors Foundation τον περασμένο μήνα έναντι 350.000 δολαρίων, μια αρκετά καλή συγκομιδή για το φιλανθρωπικό ίδρυμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ