Τζεφ Μπέζος: Διακοπές στα ελληνικά νησιά - Πώς περνά με την αρραβωνιαστικιά του

Ο Τζεφ Μπέζος πραγματοποιεί... περιοδεία στα ελληνικά νησιά, καθώς την Τρίτη βρέθηκε στη Σύμη, την Δευτέρα στη Μύκονο και την Κυριακή στην Ύδρα.
Τζεφ Μπέζος: Διακοπές στα ελληνικά νησιά - Πώς περνά με την αρραβωνιαστικιά του

Ο Τζεφ Μπέζος πραγματοποιεί... περιοδεία στα ελληνικά νησιά, καθώς την Τρίτη βρέθηκε στη Σύμη, την Δευτέρα στη Μύκονο και την Κυριακή στην Ύδρα. Ο επικεφαλής της Amazon απολαμβάνει τις διακοπές του στα γαλαζοπράσινα ελληνικά νερά του Αιγαίου, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Λορέν Σάντσεθ και τον πρωτότοκο γιο του, Πρέστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντεκα υπερπολυτελή θέρετρα στην Ελλάδα που θα σας εξιτάρουν

Όλοι μαζί γευμάτισαν στο υπερπολυτελές εστιατόριο Sunset Ύδρα, με τον ιδιοκτήτη να αποκαλύπτει πως ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πίσω από τον Έλον Μασκ, επισκέφτηκε το νησί με την τεράστια θαλαμηγό του. «Πρώτα ήρθαν οι άνθρωποί του και μετά αυτός. Ήταν ένας πολύ πρόσχαρος, άνετος άνθρωπος. Ήταν πολύ χαρούμενος και εύκολος πελάτης» τόνισε μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Μας είπε ότι θέλει να ζήσει ένα ελληνικό experience και επειδή εμείς δίνουμε ντόπια ψάρια, του προτείναμε να δοκιμάσει φαγκρί που είχαμε εκείνη την ημέρα και ορεκτικά, όπως χταπόδι μαζί με ένα πολύ καλό ασύρτικο κρασί. Ήθελε πολύ να δοκιμάσει ελληνικά πράγματα, δεν τον ενδιέφερε να κοιτάξει για σαμπάνιες ή ακριβά κόκκινα κρασιά που έχουμε, ήθελε όλα να είναι ελληνικά. Έχουμε βγάλει και φωτογραφία, έγραψε και στο βιβλίο των καλεσμένων» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 30 ακριβότερες πόλεις για να ζεις και να εργάζεσαι το 2024

Παράλληλα, αποκάλυψε πως και στο οικονομικό κομμάτι, ο Τζεφ Μπέζος υπήρξε γενναιόδωρος και... κουβαρντάς καθώς άφησε μεγάλο tip (φιλοδώρημα), γύρω στο 30%. Στο «Νησί των Ανέμων» το ζευγάρι έκανε shopping therapy, σύμφωνα με τον Alpha, ψωνίζοντας αρκετά προϊόντα από πολλές μπουτίκ, χωρίς να ρωτά καν την τιμή.

Επίσης, από κοινού με 3 σωματοφύλακες σαν συνοδεία, δείπνησε σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στα Ματογιάννια και απέφυγε τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε η ευγένειά του καθώς δεν αρνήθηκε τις φωτογραφίες και τις selfie με... κοινούς θνητούς, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Με την 54χρονη Λόρεν Σάντσεζ βρίσκονται σε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2019, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από τη ΜακΚένζι Σκοτ (μαζί έχουν τέσσερα παιδιά), και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ο 60χρονος κροίσος είχε επιλέξει και πέρσι την Ελλάδα ως προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια ποδοσφαιρική φανέλα με 30.000 πέτρες Swarovski: Η εξωφρενική τιμή της

Μετά την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες το 2023, ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας και η σύντροφός του, επέλεξαν το Ιόνιο για την καλοκαιρινή τους απόδραση. Ο μεγιστάνας με περιουσία που ανέρχεται στα 201,2 δισ. δολάρια σύμφωνα με τo Forbes, είχε βρεθεί και στην Λευκάδα, όπου η ομάδα του αποβιβάστηκε από τη θαλαμηγό του, με το όνομα «Koru».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ