Το νέο, πολυτελές ρολόι του Ντέιβιντ Μπέκαμ κοστίζει μόλις 4.200 ευρώ

Ο 49χρονος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να είναι συνώνυμο της κομψότητας.
Το νέο, πολυτελές ρολόι του Ντέιβιντ Μπέκαμ κοστίζει μόλις 4.200 ευρώ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λατρεύει το Wimbledon. Δεν χάνει, λοιπόν, την ευκαιρία να βρεθεί στην έναρξή του κάθε χρονιά. Κάτι τέτοιο έκανε και φέτος με όλο τον κόσμο, βέβαια, να ασχολείται με τις στιλιστικές του επιλογές.

Διαβάστε ακόμη: Πέντε εξαιρετικά ελληνικά κρασιά για να ερωτευτείτε το καλοκαίρι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Μίλαν και Παρί φαίνεται πως είναι ένθερμος υποστηρικτής της συμπατριώτισσάς του, Έμμα Ραντουκάνου.

Έτσι, βρέθηκε στον αγώνα της κόντρα στη δικιά μας, Μαρία Σάκκαρη (η Βρετανίδα νίκησε με 2-0 σετ την Ελληνίδα αθλήτρια) και επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ κοστούμι από τον οίκο μόδας Boss, στον οποίο είναι και πρεσβευτής.

Σε αυτό το κομψό ντύσιμο, πρόσθεσε ένα αξεσουάρ που σχολιάστηκε αρκετά, ένα ρολόι Pelagos FXD. Αυτό το ρολόι από τον Ελβετό κατασκευαστή Tudor, επί χρόνια συνεργάτη του Άγγλου, διαθέτει μαύρο καντράν και πλαίσιο από τιτάνιο με πράσινο υφασμάτινο λουράκι.

Το Pelagos από την Tudor αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή ρολόγια στην αγορά. Είναι εξοπλισμένο με εργονομική περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης 60 εγκοπών με διαβαθμισμένο κεραμικό ένθετο 60 λεπτών.

Κυκλοφόρησε στην αγορά το 2023 και μπορεί να θεωρηθεί ως ένα αρκετά προσιτό ρολόι της πολυτελούς κατηγορίας αφού πωλείται στην τιμή των 4.200 ευρώ.