Σκορπιός & The Rooster: Στην διεθνή αφρόκρεμα τα παραθαλάσσια resorts με άρωμα Ελλάδας

Ο Σκορπιός διασχίζει το Αιγαίο μέχρι το Μπόντρουμ της Τουρκίας - Η Αθανασία Κομνηνού έκανε το 2/2 στην Αντίπαρο με The Rooster και Beach House.
Σκορπιός & The Rooster: Στην διεθνή αφρόκρεμα τα παραθαλάσσια resorts με άρωμα Ελλάδας

Τα παραθαλάσσια resorts αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής απόλαυσης, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς τζετ σετ, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης, διασκέδασης και εξαιρετικών γεύσεων. Επιχειρήσεις με ελληνικές ρίζες, μάλιστα δίνουν τη δυνατότητα στους τουρίστες να έρθουν σε επαφή με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, που συνδυάζουν την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ισχυρά διαβατήρια για το 2024: Ανατροπή στην κορυφή - Η θέση της Ελλάδας

Ο Σκορπιός διασχίζει το Αιγαίο μέχρι το Μπόντρουμ

Ο Σκορπιός στη Μύκονο είναι ένα από τα πιο εμβληματικά beach bars στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε μια σαγηνευτική τοποθεσία, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Παράλληλα, ενσωματώνει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την πολυτέλεια και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Το beach bar διαθέτει μια ποικιλία από δροσιστικά κοκτέιλ και γκουρμέ πιάτα, χρησιμοποιώντας φρέσκα και ντόπια υλικά. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις αναπαυτικές ξαπλώστρες, να ακούσουν ζωντανή μουσική ή DJ sets και να κολυμπήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου. Μάλιστα, έβαλε πλώρη και για το εξωτερικό, ανοίγοντας τα φτερά του και στην ακτή του Μπόντρουμ στην Τουρκία, γνωστό στα Ελληνικά και ως Αλικαρνασσός.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scorpios Bodrum (@scorpios.bodrum)

Όντας ο πρώτος ελληνικός προορισμός που χαρακτηρίστηκε ως το «πιο διάσημο παραλιακό κλαμπ στον κόσμο», με έδρα το Νησί των Ανέμων, συνιστά καταφύγιο για κάθε καλλιεργημένο και δημιουργικό άνθρωπο, ενώ το Scorpios Bodrum που άνοιξε τον Ιούνιο του 2024 σε μια προνομιακή έκταση στην τουρκική ακτογραμμή, αποτελεί έναν χώρο που σχεδιάστηκε με σεβασμό στο τοπίο, καθώς φιλοξενεί δύο εστιατόρια, μια εκτεταμένη βεράντα, ένα club house και το beach club.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρανς δισεκατομμυριούχος «φυτεύει» καρδιές γουρουνιών σε ανθρώπους

Το νέο υπερπολυτελές θέρετρο επίσης διαθέτει το ολοκαίνουριο Ritual Space, που περιλαμβάνει το πρόγραμμά Inner Gardens, το οποίο ανασχεδιάζει ριζικά την ευεξία, καθώς αρχαίες μέθοδοι θεραπείας αναμειγνύονται αρμονικά με πολιτιστικά γεγονότα, ενώ έχει διαθέσιμες και 12 premium suites. Οι ιδιωτικές σουίτες με μεγάλες ιδιωτικές βεράντες και πισίνες παρέχουν θέα με πιάτο... το Αιγαίο!

2/2 στην Αντίπαρο

Στην Αντίπαρο, το The Rooster παρέχει μια χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για όσους αναζητούν μια ήρεμη απόδραση, ως Lifestyle & Wellness Resort. Γνωστό για την χαλαρή, bohο αισθητική του, καθώς και για την έμφαση που δίνει στη βιωσιμότητα και τα τοπικά προϊόντα, το The Rooster παρέχει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να απολαύσουν φρέσκους χυμούς, υγιεινά γεύματα και μοναδικά κοκτέιλ, χαλαρώνοντας σε ξύλινες ξαπλώστρες και αιώρες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Rooster (@therooster.antiparos)

Η θέα στο απέραντο γαλάζιο και η ήρεμη ατμόσφαιρα καθιστούν το Rooster έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την ένταση της καθημερινότητας. Όταν η Αθανασία Κομνηνού άνοιξε το The Rooster το 2021, έτυχε σχεδόν άμεσης αναγνώρισης. Πρόσφατα ανέλαβε ένα δεύτερο εγχείρημα: το ριμέικ του Beach House Antiparos στο Απάντημα. Τα οκτώ δωμάτιά του – ασβεστωμένοι τοίχοι με διακριτικό μπλε χρώμα- έχουν αναβαθμιστεί με ένα μείγμα από αντίκες και σύγχρονα έπιπλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: CAVA: Η ελληνική... Chipotle των 10 δισ. δολαρίων - «Παραμιλούν» οι ΗΠΑ

Στον χώρο του Beach House λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει εκλεπτυσμένα πιάτα, αξιοποιώντας τοπικά και φρέσκα προϊόντα. Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία από ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, οι οποίες παρασκευάζονται με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα των υλικών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους σε ένα κομψό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου.