Καλοκαιρινές διακοπές: Το Χόλιγουντ ψηφίζει Ελλάδα - Οι celebrities που παραθερίζουν στα νησιά

Ανάμεσα στα εκατομμύρια των τουριστών που και το 2024 προτίμησαν την Ελλάδα για διακοπές, συγκαταλέγονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ.
Καλοκαιρινές διακοπές: Το Χόλιγουντ ψηφίζει Ελλάδα - Οι celebrities που παραθερίζουν στα νησιά

Πόλος έλξης για πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ γίνεται για ακόμη ένα καλοκαίρι η Ελλάδα, με την Αν Χάθαγουεϊ να το επιβεβαιώνει, αφού επέλεξε την Ύδρα για τις θερινές της διακοπές. Στη Μονεμβασιά βρέθηκε τα προηγούμενα 24ωρα η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, Κάιλι Τζένερ ενώ και η Τζέσικα Άλμπα μετέβη στη Μύκονο προκειμένου να περάσει όμορφες στιγμές σε πολυτελή θαλαμηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπές τον Αύγουστο: Η Μήλος στους top προορισμούς διεθνώς

Ειδικότερα, ανάμεσα στα εκατομμύρια των τουριστών που και το 2024 «ψήφισαν» Ελλάδα, συγκαταλέγονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ. Ξεγνοιασιά και ηρεμία απολαμβάνει στο «Νησί των Ανέμων» η Αμερικανίδα ηθοποιός, Τζέσικα Άλμπα. Η λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε με παρέα σε γνωστό εστιατόριο και δήλωσε ενθουσιασμένη με την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά κρασιά.

Εικόνα

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι εξορμήσεις με την οικογένειά της στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου. Για την κρουαζιέρα της, νοίκιασε την θαλαμηγό που είχε προτιμήσει και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Έλον Μασκ κατά την επίσκεψή του στο ελληνικό νησί. Μάλιστα, προκειμένου να περάσει απαρατήρητη από τα ανήσυχα βλέμματα, τύλιξε ένα φούξια μαντίλι στο κεφάλι της και για να αποφύγει τους παπαράτσι, αποβιβάστηκε σε διαφορετικό μόλο από τον συνηθισμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρανς δισεκατομμυριούχος «φυτεύει» καρδιές γουρουνιών σε ανθρώπους

Διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά της απολαμβάνει και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Αν Χάθαγουεϊ. Η εντυπωσιακή σταρ βρίσκεται στην Ύδρα μαζί με τον σύζυγό της και παρέα τους 2 γιους τους, προκειμένου να βρεθούν σε γάμο ενός καλού τους φίλου. Περνούν χαρούμενες οικογενειακές στιγμές στο γραφικό ελληνικό νησί με τις όμορφες παραλίες, ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στην luxurious θαλαμηγό του, Giancarlo Giammetti, συνιδρυτή του οίκου μόδας Valentino.

Εικόνα

Tέλος, στην Ελλάδα με την κολλητή της φίλη, Στέισι Καρανικολάου έδωσε το παρών και η Κάιλι Τζένερ.

Η διάσημη σελέμπριτι δεν προτίμησε κάποιο viral ή δημοφιλές ελληνικό νησί, αλλά το θαυμαστό Πόρτο Χέλι και το γραφικό Κάστρο της Μονεμβασιάς, απολαμβάνοντας ατελείωτες βόλτες, ενώ εξερεύνησε και τα μαγευτικά νερά με σκάφος.

Εικόνα

Στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στα social media φαίνεται ευδιάθετη και χαμογελαστή, ενώ ποζάρει με το μαγιό της πάνω σε σκάφος με φόντο το απέραντο γαλάζιο και το λακωνικό τοπίο.

Εικόνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ