Game of Thrones: Όλα τα σκηνικά και τα αντικείμενα της διάσημης σειράς βγαίνουν σε δημοπρασία - Πόσο θα κοστίσουν 

Στη δημοπρασία θα δούμε πολλά γνωστά αντικείμενα της σειράς, μεταξύ άλλων και τον σιδερένιο θρόνο του GOT. 
Game of Thrones: Όλα τα σκηνικά και τα αντικείμενα της διάσημης σειράς βγαίνουν σε δημοπρασία - Πόσο θα κοστίσουν 

Είστε φανατικοί του Game of Thrones; Τότε αυτή η δημοπρασία είναι για εσάς, καθώς για πρώτη φορά θα δωθεί η δυνατότητα στο κοινό να κάνει δικά του αυθεντικά αντικείμενα και κοστούμια, που χρησιμοποιήθηκαν στη διάσημη σειρά του HBO.

Διαβάστε ακόμη: Τι χρήματα κερδίζουν οι TikTokers στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την εταιρεία Heritage Auctions, που έχει αναλάβει τη δημοπρασία, οι θαυμαστές του GOT θα μπορέσουν να αγοράσουν από αυγά δράκου, White Walkers και το χρυσό χέρι του Jaime Lannister, μέχρι το σπαθί του Jon Snow από βαλυριανό ατσάλι.

Εικόνα

Η σειρά - βασισμένη στη σειρά βιβλίων «A Song of Ice and Fire» του George R.R. Martin - προβλήθηκε από το 2011 έως το 2019, καλύπτοντας οκτώ επικές σεζόν και 73 επεισόδια. «Καθώς αυτά τα κοστούμια, τα σκηνικά και τα σκηνικά δεν έχουν βγει ποτέ σε δημοπρασία, είναι αδύνατο να πούμε σε τι τιμές θα πωληθούν τελικά», ανέφερε η Heritage Auctions.

Εικόνα

Για παράδειγμα, η αρχική προσφορά για ένα κρανίο δράκου - σκαλισμένο στο χέρι από αφρώδες υλικό και με διαστάσεις - είναι στα 2.500 δολάρια. Πιθανότατα θα πρέπει να πληρώσετε ακόμη περισσότερα για τα αυγά δράκου. Η αρχική προσφορά είναι στα 3.600 δολάρια. Επίσης, στη δημοπρασία θα δούμε και το καμπανάκι που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του «walk of shame» της Cersei Lannister για την αιμομικτική σχέση της με τον αδελφό της.

Σίγουρα, όμως ένα από τα ιδιαίτερα αντικείμενα που βγαίνει στο σφυρί είναι ο αυθεντικός λιωμένος Σιδηρούν Θρόνος που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. «Αυτό το εμβληματικό σύμβολο εξουσίας συναντά το δραματικό του τέλος στο 8ο επεισόδιο της σεζόν, με τον ταιριαστό του τίτλο «Ο σιδερένιος θρόνος». Ο θρόνος, «λιωμένος από τον δράκο Drogon σε μια κρίση οργής και θλίψης μετά τον θάνατο της Daenerys Targaryen, συμβολίζει το τέλος μιας εποχής και τις καταστροφικές συνέπειες του κυνηγιού της εξουσίας», αναφέρει η Heritage.

Εικόνα

Υπάρχει επίσης ένα αντίγραφο του Σιδερένιου Θρόνου που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για εκδηλώσεις προώθησης, όπως το Comic-Con, πρεμιέρες στο Χόλιγουντ και η «Περιοδεύουσα έκθεση Game of Thrones». Ο αυθεντικός θρόνος που βλέπουμε σε όλη τη σειρά θα παραμένει στα αρχεία της Warner Bros. Discovery, σημειώνει η Heritage. Η δημοπρασία έχει προγραμματιστεί για τις 10-12 Οκτωβρίου.