Ακίνητο μοναδικής ομορφιάς στην Κηφισιά προσφέρει άνεση, στυλ και πολυτέλεια

Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο που προσφέρει ποιότητα ζωής, στυλ και το κύρος της Κηφισιάς, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για εσάς.
Ακίνητο μοναδικής ομορφιάς στην Κηφισιά προσφέρει άνεση, στυλ και πολυτέλεια

Στην καρδιά της Κηφισιάς, σε μια από τις πιο αριστοκρατικές και καταπράσινες γειτονιές της Αθήνας, διατίθεται προς πώληση ένα μοναδικό ακίνητο μοναδικής ομορφιάς που συνδυάζει την άνεση, την πολυτέλεια και την ηρεμία. Πρόκειται για ένα οικόπεδο επιφάνειας περίπου τριών στρεμμάτων επί της Λεωφόρου Κηφισίας 329, στο οποίο έχουν ανεγερθεί 5 κτίσματα συνολικής επιφάνειας 861 τ.μ.

Εικόνα

Παρά την κεντρική του τοποθεσία εξασφαλίζει την απομόνωση και ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, περιφραγμένο με εντυπωσιακό πέτρινο τοίχο. Το κύριο κτίσμα, είναι μία διώροφη πέτρινη μονοκατοικία που συμμορφώνεται με τις γραμμές και τους κανόνες των αρχοντικών της Κηφισιάς σε συνδυασμό με προδιαγραφές μιας σύγχρονης κατοικίας, η οποία εκτείνεται σε δύο επίπεδα συνολικής επιφάνειας 541 τ.μ. ενώ συνδυάζει την υψηλή ποιότητα ζωής και την κομψότητα.

Εικόνα

Κατά την είσοδο στο κομψό καταφύγιο, αίσθηση προκαλεί η άνεση των χώρων υποδοχής, καθιστικού - τραπεζαρίας, το ύψος των ορόφων και η πρόσβαση φυσικού φωτισμού σε όλους τους χώρους.

Παράλληλα, το ακίνητο διαθέτει στο ισόγειο επίπεδο καθημερινό σαλόνι, σαλόνι εκδηλώσεων, τραπεζαρία και κουζίνα. Μάλιστα, στον πρώτο όροφο συναντάμε δύο μάστερ υπνοδωμάτια, σαλόνι, διπλό δωμάτιο, βοηθητική κουζίνα καθώς και μπαλκόνι στη δυτική όψη του ακινήτου, προσβάσιμο από το κύριο υπνοδωμάτιο με μοναδική θέα προς το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

Εικόνα

Εντός του επιβλητικού κήπου με την υπέροχη αρχιτεκτονική και την δεσπόζουσα πισίνα, υπάρχουν 4 βοηθητικά αυτόνομα κτίρια, με χρήση ξενώνα, αποδυτηρίων, αποθήκης και σπίτι εισόδου με 3 δωμάτια. Η συνολική έκταση των υπολοίπων κτισμάτων είναι 271 τ.μ.

Εικόνα

Την προώθηση του συγκεκριμένου ακινήτου έχουν αναλάβει οι εταιρείες Cerved Property Services και Orizory και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να βρουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες τους:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ