Fall Shopping Guide: Ρούχα και αξεσουάρ για φθινοπωρινές εξόδους με στιλ

Κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall και βρήκαμε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για τις πιο στιλάτες φθινοπωρινές εμφανίσεις.
Fall Shopping Guide: Ρούχα και αξεσουάρ για φθινοπωρινές εξόδους με στιλ

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να προσθέσουμε items που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε στιλάτες εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Με τη θερμοκρασία να αρχίζει σιγά σιγά να πέφτει και την ατμόσφαιρα να γίνεται πιο δροσερή, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσουμε σε ρούχα και αξεσουάρ που όχι μόνο θα μας κρατήσουν ζεστούς, αλλά θα αναδείξουν και το προσωπικό μας στιλ.

Γι' αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα από τα εμπορικά καταστήματα του Golden Hall, προκειμένου να κρατήσουμε τις απαραίτητες σημειώσεις για τις πιο must φθινοπωρινές αγορές.

Εικόνα
Παντελόνι, VARDAS, Golden Hall

Παντελόνι: Για να ξεκινήσει σωστά ένα φθινοπωρινό outfit χρειαζόμαστε το κατάλληλο παντελόνι. Στο κατάστημα VARDAS βρήκαμε το κοτλέ παντελόνι που «ταιριάζει» στην εποχή. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα του φθινοπώρου, προσφέροντας τόσο στιλ όσο και άνεση. Το πλούσιο υλικό του, με τις χαρακτηριστικές ανάγλυφες ρίγες, το καθιστά ιδανικό για τις δροσερές ημέρες της εποχής, ενώ προσθέτει μια ρετρό, αλλά ταυτόχρονα κομψή νότα σε κάθε εμφάνιση.

Εικόνα
Λουπέτο, Tommy Hilfiger, Golden Hall

Λουπέτο: Το λουπέτο, ή αλλιώς το πλεκτό ζιβάγκο με χαμηλό λαιμό, είναι μία από τις πιο κομψές και πρακτικές επιλογές για τις φθινοπωρινές ημέρες. Χαρακτηρίζεται από τον ελαφρύ, κοντό γιακά που δεν είναι τόσο ψηλός όσο το κλασικό ζιβάγκο, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά χωρίς να δημιουργεί αίσθηση «κλεισούρας» στο λαιμό. Εμείς βρήκαμε το ιδανικό λουπέτο για layering στο κατάστημα Tommy Hilfiger.

Εικόνα
Μποτάκια, attica, Golden Hall

Παπούτσια: Κανένα φθινοπωρινό outfit δεν είναι πλήρες χωρίς ένα καλό ζευγάρι μποτάκια. Από τα κλασικά ankle boots μέχρι τα chunky μποτάκια, υπάρχουν άπειρες επιλογές για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας. Επιλέξτε μποτάκια σε μαύρο ή καφέ χρώμα για να ταιριάζουν εύκολα με όλα σας τα σύνολα. Όπως ακριβώς αυτά της Timberland, που επιλέξαμε εμείς από το shoe corner του attica.

Εικόνα
Μπουφάν, Barbour​​​​​, Golden Hall

Μπουφάν: Ένα λεπτό μπλε μπουφάν είναι η επιτομή της κομψότητας και της πρακτικότητας για το φθινόπωρο. Γνωστή για την υψηλή ποιότητα και το διαχρονικό της στιλ, η Barbour έχει δημιουργήσει πανωφόρια που συνδυάζουν την παράδοση με τη λειτουργικότητα, καθιστώντας τα ιδανικά για τις εναλλαγές του καιρού κατά τους φθινοπωρινούς μήνες.

Εικόνα
Σακίδιο πλάτης, Calvin Klein, Golden Hall

Σακίδιο πλάτης: Το δερμάτινο σακίδιο πλάτης της Calvin Klein είναι το αξεσουάρ που θα κάνει εύκολα upgrade στο στιλ σας. Συνδυάζει την άνεση και την πρακτικότητα με την κομψότητα που προσφέρει το δέρμα, κάνοντάς το ιδανικό για τις καθημερινές σας εξόδους, είτε στη δουλειά είτε σε βόλτες στην πόλη. Το δερμάτινο υλικό προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει τις απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης.

Εικόνα
Γυαλιά ηλίου, Eye Q Συκαράς, Golden Hall

Γυαλιά ηλίου: Mιλώντας για αξεσουάρ δεν γινόταν να μην περάσουμε μια βόλτα από το κατάστημα Eye Q Συκαράς. Εκεί βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς Paul Smith, τα οποία είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια παιχνιδιάρικη και μοντέρνα πινελιά στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις. Παρόλο που τα γυαλιά ηλίου συνδέονται κυρίως με το καλοκαίρι, η προστασία των ματιών από τον ήλιο είναι εξίσου σημαντική και το φθινόπωρο. Τα χρωματιστά γυαλιά προσφέρουν όχι μόνο αυτή την προστασία, αλλά και μια δόση στυλ που αναδεικνύει την προσωπικότητά σας.

Εικόνα
Ατζέντα ημερολόγιο, Type Center, Golden Hall

Ατζέντα: Τέλος, έχουμε ένα αξεσουάρ που αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την οργάνωση της καθημερινότητας, ειδικά το φθινόπωρο, όταν οι υποχρεώσεις αυξάνονται και η επιστροφή σε ένα πιο δομημένο πρόγραμμα γίνεται αναγκαία. Μετά τη χαλαρότητα του καλοκαιριού, η ατζέντα-ημερολόγιο βοηθά να βάλουμε τάξη σε επαγγελματικά ραντεβού, προσωπικές δραστηριότητες, στόχους και προθεσμίες, διατηρώντας τα πάντα σε τάξη. Επιλέξτε μια κομψή ατζέντα με δερμάτινο κάλυμμα όπως αυτή που βρήκαμε εμείς στο Type Center, ώστε να είναι όχι μόνο λειτουργική αλλά και ευχάριστη στη χρήση.

Το φθινόπωρο είναι εδώ και αποτελεί την ιδανική εποχή για έμπνευση και νέα outfits. Η μετάβαση άλλωστε σε πιο σκούρες και γήινες αποχρώσεις προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε διαφορετικά στυλ και να εκφράσουμε τη μόδα με μοναδικό τρόπο.

Διαθέτοντας πληθώρα επιλογών από κορυφαία brands, μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall θα σας βοηθήσει να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να αναδείξετε το φθινοπωρινό σας, όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε.

Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη