Αυτό είναι το πιο ακριβό σετ Lego που μπορείτε να αγοράσετε

Αν είστε φαν των ταινιών Star Wars, τότε αυτό το σετ Lego έχει «φτιαχτεί» για εσάς.
Αυτό είναι το πιο ακριβό σετ Lego που μπορείτε να αγοράσετε

Αποτελείται από περίπου 6785 κομμάτια, ενώ φτάνει τα 62 εκατοστά σε ύψος και τα 24 εκατοστά πλάτος. Ο λόγος για το πιο ακριβό σετ Lego που μπορείτε να αγοράσετε και το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια εμβληματική ταινία του «Πολέμου των Άστρων».

Διαβάστε ακόμη: Costco: Μετά τις μπάρες χρυσού ξεκινά να πουλά και πλατίνα

Όσοι είναι φαν των ταινιών Star Wars σίγουρα θα θυμούνται τη Μάχη του Χοθ, τη μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία και την Επαναστατική Συμμαχία στο The Empire Strikes Back του 1980. Εκεί είδαμε το AT-AT (All Terrain Armored Transport) ένα τετράποδο πολεμικό όχημα παντός εδάφους.

Το ΑΤ-ΑΤ της Lego, λοιπόν, σχεδιασμένο για ηλικίες 18+ διαθέτει πόδια και κεφάλι, ρεαλιστικά πυροβόλα ανάκρουσης, περιστρεφόμενα κανόνια, καταπακτή απελευθέρωσης βόμβας και ένα άγκιστρο για να στερεώσετε το δέσιμο του Luke Skywalker , όπως ακριβώς στη Μάχη του Χοθ.

Εικόνα

Το σετ ανοίγει και μπορεί να περιέχει έως και 40 μίνι φιγούρες Lego (Ο General Veers και ο Luke Skywalker αποτελούν μέρος των 9 χαρακτήρων που περιλαμβάνονται στο σετ), 4 ποδήλατα speeder (2 περιλαμβάνονται) και ένα blaster E-Web. Το κεφάλι/πιλοτήριο έχει 2 θέσεις για μίνι φιγούρες LEGO, αλλά είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει και μία επιπλέον.

Εικόνα

Η τιμή του σετ είναι στα 850 ευρώ, κάτι που το μετατρέπει στο πιο ακριβό Lego σετ, που μπορείτε να αγοράσετε.