ΦΙΞ: Πώς μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΦΙΞ: Πώς μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας
Μέσα από τις δράσεις της, η ΦΙΞ μάς προτρέπει να αλλάξουμε τον κόσμο.

Λένε πως για να καταφέρεις κάτι μεγάλο, πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις από τα απλά! Αν θες, λοιπόν, να αλλάξεις τον κόσμο, πρέπει για αρχή να «μεταμορφώσεις» προς το καλύτερο ό,τι είναι δίπλα σου, όπως για παράδειγμα, τη γειτονιά σου. Με αυτόν ακριβώς τον στόχο ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο και η συνεργασία της ΦΙΞ με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All, μέσα από τη δράση «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας».

Οι γειτονιές μας είναι το σπίτι μας. Το μέρος που ζούμε και κυκλοφορούμε καθημερινά. Το σημείο συνάντησης με την παρέα μετά τη δουλειά ή το αγαπημένο spot για τα dates του Σαββάτου. Η ΦΙΞ, λοιπόν, αποφάσισε για δεύτερη χρονιά να τις ομορφύνει με μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

Μέσα από τη δράση «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας», η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, η ΦΙΞ κατάφερε να πραγματοποιήσει κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό!

Με τη βοήθεια της We4All πραγματοποιήθηκαν 3.000 φυτεύσεις σε 20 γειτονιές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκίδας, προσθέτοντας «πράσινο» στο αστικό τοπίο και παράλληλα, μας προέτρεψαν να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές όλων μας.

Πιο συγκεκριμένα, φυτεύσεις πραγματοποιήθηκαν στους Δήμους Αλίμου, Γαλατσίου, Μοσχάτου, Θεσσαλονίκης, Βάρης-Βουλιαγμένης, Παλαιού Φαλήρου, Αθήνας, Χαλκίδας και Παιανίας, με μία ποικιλία δέντρων και φυτών, από πικροδάφνες, μανόλιες, χαρουπιές και κυπαρίσσια, μέχρι αγγελικές, λεβάντες, δεντρολίβανα και ακακίες. Οι γειτονιές ανανεώθηκαν, ανέπνευσαν και αναζωογονήθηκαν, κάτι που προφανώς τόνωσε σημαντικά και τη διάθεση τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών, οι οποίοι πλέον μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους σε ένα ευχάριστο και «πράσινο» περιβάλλον.

Η ιδέα γι' αυτή την ενέργεια της ΦΙΞ δεν «γεννήθηκε» τυχαία. Αποτελεί ουσιαστικά προέκταση της βασικής αρχής και φιλοσοφίας της εταιρείας, πως μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητά μας!

Μάλιστα, η φετινή ενεργοποίηση αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης περσινής δράσης της ΦΙΞ, όπου το brand στήριξε τη We4All και το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood, θέτοντας νέους, «πράσινους» στόχους, για πιο όμορφες και καθαρές γειτονιές.

Μέσα από την περσινή δράση, η ΦΙΞ πραγματοποίησε 2.500 φυτεύσεις σε 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, και ανέλαβε τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Άλλωστε, βασικός σκοπός της μάρκας είναι να μας εμπνέει να κρατήσουμε τα καλύτερα από το παρελθόν και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον!

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider