Η Protection ενισχύει την αξιοπιστία της με νέες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Protection ενισχύει την αξιοπιστία της με νέες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας
Η εταιρία Protection, η πρωτοπόρος Ελληνική βιομηχανία τεχνικών υφασμάτων σκίασης, με όχημα τις πιστοποιήσεις δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική και διεθνή αγορά παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα με διάρκεια στο χρόνο.

Η εταιρία έχει λάβει την πιστοποίηση ISO 9001:2015, η οποία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και την επίτευξη αριστείας σε όλες τις διαδικασίες της, μέσα από τη συνεχή προσπάθεια για την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών ασφάλειας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Protection είναι η πρώτη βιομηχανία στον ελληνικό χώρο υφασμάτων σκίασης που διατηρεί αυτήν την πιστοποίηση για πάνω από 20 έτη από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης LRQA Αγγλίας. Επιπλέον, έχει υιοθετήσει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2015 από τον LRQA. Αυτό το σύστημα εφαρμόζεται σε όλες τις περιβαλλοντικές παραμέτρους της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την περιβαλλοντική της συνείδηση, καθώς είναι η μοναδική εταιρία του κλάδου που φέρει την πιστοποίηση αυτή.

Πρόσφατα η Protection ανέπτυξε τη σειρά βιώσιμων υφασμάτων Biotection, μια καινοτόμο λύση στον τομέα των υφασμάτων σκίασης. Τα προϊόντα της σειράς είναι πιστοποιημένα με OEKO-TEX Standard 100, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την αξεπέραστη ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα υφάσματα σκίασης Biotection έχουν επίσης πιστοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα από το ινστιτούτο HOHENSTEIN Γερμανίας, με τον ανώτατο βαθμό UV 80. Αυτή η πιστοποίηση επισφραγίζει την απόλυτη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, χάρη στις κατάλληλες, φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες και εξειδικευμένες μεθόδους παραγωγής τους.

Μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, η Protection συνεχίζει να ηγείται στην αγορά, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις σκίασης που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider