Σήμερα οι κρίσιμες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων - Στις 16:00 από τη Νίκη Κεραμέως

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σήμερα οι κρίσιμες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων - Στις 16:00 από τη Νίκη Κεραμέως
Συγκεκριμένα, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 24/8η υπουργός  Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου, όπου θα εξηγήσει τι θα συμβεί με τα σχολεία.

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, θα ανακοινώσει με λεπτομέρειες το πότε θ’ ανοίξουν τα σχολεία αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύουν.

Συγκεκριμένα, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 24/8η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου, όπου θα εξηγήσει τι θα συμβεί με τα σχολεία. Οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, στην ενημέρωση θα συμμετέχει και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι προγραμματίζεται η επαναλειτουργία όλων των σχολικών μονάδων να πραγματοποιηθεί σε πλήρη σύνθεση και με αυξημένα μέτρα προστασίας, μετά και την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής, στις 7 Σεπτεμβρίου, η νέα έξαρση των κρουσμάτων ανησυχεί το υπουργείο και ενδέχεται να φέρει καθυστερήσεις στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider