ΣΕΠΕ: Μέσω e- mail η ενημέρωση σε εργοδότες και εργαζόμενους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΕΠΕ: Μέσω e- mail η ενημέρωση σε εργοδότες και εργαζόμενους
Η ενημέρωση με ηλεκτρονικό μήνυμα ξεκινά από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) θα ενημερώνει με ηλεκτρονικό μήνυμα εργοδότες και εργαζομένους, για όλες τις διοικητικές πράξεις και τα έγγραφα που χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, το ΣΕΠΕ θα αποστέλλει e-mail για την εξυπηρέτηση εργοδοτών και εργαζομένων σχετικά με έγγραφα και διοικητικές πράξεις, προκειμένου να περιοριστεί η γραφειοκρατία.

Αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ ΣΕΠΕ), ώστε πλέον από τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 κάθε είδους διοικητική πράξη και έγγραφο της Επιθεώρησης, να κοινοποιείται στους αποδέκτες εργοδότες- εργαζομένους με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στη διαδικτυακή πύλη του ΣΕΠΕ και παράλληλη αποστολή ειδοποίησης στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Ολοι οι εργοδότες υποχρεούνται να έχουν κωδικό πρόσβασης στην ηλεκτρονική διεύθυνση scpenet.gr με την εγγραφή τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΣΕΠΕ (ΟΠΣ ΣΕΠΕ), δηλώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία ταυτοποίησης μεταξύ των οποίων και ο ΑΦΜ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider