ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας «Child Guarantee – Εγγύηση για το παιδί»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας «Child Guarantee – Εγγύηση για το παιδί»
Η ημερήσια καθαρή αποζημίωση των ωφελούμενων, οι οποίοι ασφαλίζονται και για ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ανέρχεται στο ποσό των 29 ευρώ.

Σήμερα, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας 35 αποφοίτων των προγραμμάτων κατάρτισης που υλοποιήθηκαν από τη ΔΥΠΑ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Child Guarantee – Εγγύηση για το παιδί».

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00. Η ημερήσια καθαρή αποζημίωση των ωφελούμενων, οι οποίοι ασφαλίζονται και για ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ανέρχεται στο ποσό των 29 ευρώ.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι εξής πάροχοι και ωφελούμενοι:

  1. Διεθνείς οργανισμοί και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που εμπλέκονται στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα με προσφυγικό – μεταναστευτικό υπόβαθρο και οι Δημόσιοι φορείς και οργανισμοί που αναπτύσσουν δράσεις για τις οποίες μπορεί να είναι απαραίτητη η διαπολιτισμική μεσολάβηση. Οι συγκεκριμένες θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας αφορούν αποκλειστικά αποφοίτους του προγράμματος κατάρτισης Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών.
  2. Φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας για θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας. Οι συγκεκριμένες θέσεις αφορούν αποκλειστικά αποφοίτους του προγράμματος κατάρτισης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
  3. Παραρτήματα Ρομά που λειτουργούν στους Δήμους της χώρας, ενώσεις Ρομά και οργανισμοί της κοινωνίας των πολιτών που εμπλέκονται στην παροχή υπηρεσιών σε κοινότητες Ρομά ή αναπτύσσουν συναφείς δράσεις. Οι συγκεκριμένες θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας αφορούν αποκλειστικά αποφοίτους του προγράμματος κατάρτισης Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών Εκπαίδευσης Ρομά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα εργασίας - Αφορά όσους άνεργους βρίσκουν δουλειά

ΔΥΠΑ: Σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.000 επιπλέον θέσεις κατάρτισης - Ποιους νέους αφορά

gazzetta
gazzetta reader insider insider