Καλοκαιρινές προσφορές από την Honor

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καλοκαιρινές προσφορές από την Honor
Με ένα Honor Smartphone δώρο το το υπερσύγχρονο, αθλητικό αξεσουάρ, Honor Band 4 Running.

Με μοναδικές προσφορές υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι η HONOR, προσκαλώντας τους καταναλωτές να γίνουν μέλη της μεγάλης τεχνολογικής οικογένειάς της.

Για όσους επιλέξουν ένα από τα νέα HONOR smartphones θα πάρουν δώρο το υπερσύγχρονο, αθλητικό αξεσουάρ, Honor Band 4 Running, με δυνατότητα αφαίρεσης του από το λουράκι και τοποθέτησης του στο παπούτσι για ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις. Το HONOR Band 4 Running είναι το μόνο που φοριέται με δύο τρόπους και διαθέτει anti-slip σχεδιασμό για να μην γλιστράει κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

honor band 4

Η συσκευή είναι αδιάβροχη έως 50μ για να μην χρειάζεται να την αποχωριστείτε στα καλοκαιρινά σας μπάνια, η μπαταρία της διαρκεί έως και 21 μέρες σε standby mode, ενώ η οθόνη OLED 0,5 ιντσών δουλεύει αποτελεσματικά με το κινητό! Χαρακτηριστικό του Honor Band 4 είναι και το πολύ μικρό βάρος του, τόσο ελαφρύ που φοριέται ακόμα και το βράδυ με δυνατότητα παρακολούθησης του ύπνου.

Τα Summer Special Offers της HONOR ξεκίνησαν από τις 7 Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα τα βρουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Ειδικότερα:

• Honor 8A: Από €179 -> μόνο €159 + δώρο Honor Band 4 Running

• Honor 8S: Μόνο €139 + δώρο Honor Band 4 Running

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider