«Έπεσε» το Facebook – Χρήστες σε ΗΠΑ και Ευρώπη καταγγέλλουν προβλήματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Έπεσε» το Facebook – Χρήστες σε ΗΠΑ και Ευρώπη καταγγέλλουν προβλήματα
«Το Facebook είναι εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης», γράφει ο Independent.

Αντιμέτωποι με σοβαρά τεχνικά προβλήματα ήρθαν ορισμένοι χρήστες του Facebook, καθώς δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν αναρτήσεις ή να γράψουν κάποιο σχόλιο, κατά την ενασχόλησή τους με το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Το Facebook είναι εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης», γράφει ο Independent, περιγράφοντας τα μηνύματα που είδαν στις οθόνες τους οι χρήστες, κατά την προσπάθειά τους να συνδεθούν με τη δημοφιλή πλατφόρμα. Παρόμοια προβλήματα φαίνεται πως εντοπίζονται και στο Instagram, όπου χρήστες καταγγέλλουν πως δεν μπορούν να αναρτήσουν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector που παρακολουθεί την κίνηση των δημοφιλέστερων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι περισσότερες καταγγελίες για μη λειτουργία του Facebook έρχονται από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ωστόσο, το πρόβλημα φαίνεται να είναι διεθνές, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών που βλέπουν πρόβλημα κατά τη χρήση της πλατφόρμας.

Τα προβλήματα κατά τη λειτουργία του Facebook δεν είναι ούτε μαζικά, ούτε κοινά για όλους τους χρήστες. Κάποιοι δεν μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφία, ενώ ορισμένοι άλλοι δεν μπορούν να αναρτήσουν σχόλιο.

Οι καταγγελίες πως το Facebook δεν λειτουργεί δεν είναι καινούργιες. Πολλά προβλήματα έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες, ενώ τον περασμένο Μάρτιο, η δημοφιλής πλατφόρμα είχε «πέσει» για περισσότερο από μια ημέρα. Τότε, οι υπεύθυνοι είχαν μιλήσει για «αλλαγές στο server», αφήνοντας, όμως, πολλά ερωτήματα αναπάντητα.

Μέχρι σήμερα, το Facebook δεν έχει δώσει μια σοβαρή εξήγηση για όλα τα προβλήματα των τελευταίων μηνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider