Τα fitness gadgets της Huawei απογειώνουν τη φετινή Black Friday

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα fitness gadgets της Huawei απογειώνουν τη φετινή Black Friday
Από smartwatches μέχρι τα noise-cancelling ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds 3.

To 2020 ήταν η πιο ιδιαίτερη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών για όλο τον πλανήτη. Οι προσωπικές μας ανάγκες, η κοινωνική μας ζωή και η εργασία μας μπήκαν σε νέες βάσεις. Ευτυχώς, όμως, στα νέα δεδομένα είχαμε για σύμμαχο την τεχνολογία η οποία μας βοήθησε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι αλλαγές που ήρθαν σε όλους τους τομείς της ζωής μας, επηρέασαν και τον τρόπο που αθλούμαστε και γυμναζόμαστε. Στο πλάι μας σε αυτό τον τομέα βρέθηκαν τα fitness gadgets της Huawei, των οποίων οι εκπτώσεις τη φετινή Black Friday, που ξεκίνησε στις 20 Νοεμβρίου και κορυφώνεται στις 27, αγγίζουν το 60%.

insider

Όταν αναφερόμαστε σε fitness gadgets η αρχή γίνεται από τα smartwatches. Η Huawei παίζει πολύ δυνατά στον συγκεκριμένο τομέα αφού έχει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα που συμμετέχουν στην εβδομάδα προσφορών της φετινής Black Friday. Συγκεκριμένα μπορείτε να αποκτήσετε με πολύ μεγάλες εκπτώσεις από τα δοκιμασμένα Huawei Band 3e (μόνο με €14.90 από €24.90) και Huawei Watch GT (μόνο με €79.00 από €199.00), μέχρι το πολυσυζητημένο Huawei Watch GT2 μόνο (μόνο με €129.00 από €249.00) και το νέο Huawei Watch FIT με ορθογώνια πρόσοψη (μόνο με €89.00 από €129.00).

insider

Premium σχεδιασμός, πρωτοποριακή τεχνολογία, ανθεκτική μπαταρία, έξυπνες λειτουργίες, εκατοντάδες προγράμματα προπόνησης, συνεχής παρακολούθηση υγείας, πλήρης καταγραφή φυσικής άσκησης. Τα κορυφαία wearables της Huawei διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και είναι συμβατά με συσκευές Android και iOS, για να εξυπηρετούν κάθε χρήστη, 24 ώρες το 24ωρο.

insider

Σε σούπερ προσφορές θα βρείτε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας και τα περιβόητα noise-cancelling ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds 3 (μόνο με €119.00 από €169.00). Εφαρμόζουν τέλεια στα αυτιά, απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους και αποδίδουν εξαιρετικό ήχο σε κάθε περίσταση, για να ακούτε μουσική ή να πραγματοποιείτε καλύτερης ποιότητας κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Συμβατά τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές, τα FreeBuds 3 συνδέονται εύκολα και γρήγορα με smartphones, smartwatches, tablet και φορητούς υπολογιστές, για καλύτερη επικοινωνία, εργασία, απομόνωση και βέβαια μεγαλύτερη απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής.

Και επειδή Black Friday δεν σημαίνει μόνο fitness gadgets η Huawei έχει βάλει σε πολύ χαμηλές τιμές αυτή την εβδομάδα και προϊόντα από σχεδόν όλες τις κατηγορίες με τις οποίες καταπιάνεται. Matebooks, smartphones, tablets, wearables και στο AppGallery.

Οι προσφορές του AppGallery

Black Friday super deals (έκπτωση για μετακινήσεις με ταξί, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ) θα ανακαλύψετε και στο AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei.

Αναλυτικότερα, τα προνόμια που μπορούν να διεκδικήσουν τώρα οι χρήστες του HUAWEI AppGallery*:

1. Απολαύστε δωρεάν καφέ για 15 ημέρες μέσω της εφαρμογής efood.
2. Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανά κούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
3. Απολαύστε 1+1 δωρεάν πίτσα μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
4. Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

*Το πακέτο προνομίων μέσω AppGallery, σε συνεργασία με παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα, θα είναι σε ισχύ από 19 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2020.

insider

Μπορείτε να αναζητήσετε τις υπόλοιπες προσφορές της Huawei για την φετινή Black Friday στα καταστήματα www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider