Public Outlet: Νέο Outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών άνοιξε στον Ρέντη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Public Outlet: Νέο Outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών άνοιξε στον Ρέντη
Από smartwatch μέχρι οικιακές συσκευές, θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα σε μεγάλες εκπτώσεις.

Από smartwatch μέχρι οικιακές συσκευές, θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα σε μεγάλες εκπτώσεις.

Κάθε χρόνο, με τη νέα σεζόν γεννάται και η επιθυμία να νιώσουμε μία ανανέωση στη ζωή μας. Και, αν είστε tech lovers όπως εμείς, γνωρίζετε πως τα είδη τεχνολογίας & ψυχαγωγίας αλλά και οι οικιακές συσκευές βρίσκονται πάντα ψηλά στη λίστα. Ο βασικός λόγος είναι ότι το να προμηθευόμαστε νέα, σύγχρονα μοντέλα κάνει πιο εύκολη και απολαυστική τη ζωή μας. Για παράδειγμα, μία σκούπα – ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι μας για να μην το κάνουμε εμείς ή μία τεράστια τηλεόραση για να παρακολουθούμε κινηματογραφικά τις αγαπημένες μας σειρές και να παίζουμε games στην κονσόλα. Ο άλλος λόγος είναι ότι φυσικά νιώθουμε πολύ cool να είμαστε ενημερωμένοι τεχνολογικά. Τι γίνεται, όμως, όταν ξαφνικά έχουν μαζευτεί πολλά πράγματα που θέλουμε να πάρουμε, αλλά όλο τα αφήνουμε στην άκρη γιατί μπαίνει το οικονομικό στη μέση;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι: Από εδώ και πέρα, τίποτα που να μας δημιουργεί άγχος. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι πλέον υπάρχει ένας προορισμός που μας προσφέρει τεράστια ποικιλία από τις ηλεκτρικές συσκευές (και όχι μόνο) που θέλουμε να αποκτήσουμε με έως 70% έκπτωση!

The Public Outlet Is Here!

Το Public είναι όπως και να ‘χει αγαπημένος μας προορισμός όσον αφορά στην αγορά οικιακών συσκευών, τηλεοράσεων και γενικά ειδών τεχνολογίας & ψυχαγωγίας. Από τις 29 Σεπτεμβρίου, όμως, άνοιξε για το κοινό και το νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα Public Outlet στον 1ο όροφο του καταστήματος «Public + Home» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Ένας τεράστιος χώρος με όλη την ποικιλία προϊόντων που θέλετε

Σκεφτείτε ότι μιλάμε για μία έκθεση που ξεπερνά τα 1.000 τ.μ. με τεράστια γκάμα προϊόντων σε φοβερά χαμηλές τιμές. Εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε το smartwatch που αναβάλλατε τόσο καιρό, να αλλάξετε επιτέλους το παλιό σας smartphone ή να εξοπλίσετε το σπίτι σας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που θα σας αλλάξει την καθημερινότητα. Και όλα αυτά, δίχως να σκέφτεστε ότι πρέπει να δώσετε μία περιουσία, αφού στο Public Outlet θα τα βρείτε σε τιμές που δεν περιμένατε ότι θα δείτε.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε εκεί είναι ετοιμοπαράδοτα και με εγγύηση, οπότε απλά διαλέγετε αυτό (ή αυτά) που θέλετε και επιστρέφετε μαζί του στο σπίτι.

Εξυπηρέτηση για ό,τι κι αν χρειαστείτε

Πέρα από το ευγενικό και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας που θα σας βοηθήσει στη διαδικασία επιλογής των προϊόντων, πηγαίνοντας στο Public Outlet μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία εγκατάστασης νέας συσκευής και απεγκατάστασης της παλιάς. Όλοι ξέρουμε, άλλωστε, πόση ταλαιπωρία μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία όταν την κάνουμε μόνοι μας και πόσο χρόνο μπορεί να μας «τρώει» πολλές φορές κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Ακόμη, αφού αφαιρεθεί η παλιά συσκευή, το κατάστημα κάνει και δωρεάν ανακύκλωση.

Ευέλικτες πληρωμές που θα σας «λύσουν» τα χέρια

Όπως και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public και στο Public.gr, έτσι και στο Public Outlet μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας πανεύκολα, ανά πάσα στιγμή, χάρη στις ευέλικτες επιλογές πληρωμής και τις χαμηλές δόσεις. Δε χρειάζεται να περιμένετε καιρό για να συγκεντρωθεί όλο το ποσό του προϊόντος της επιλογής σας, αφού με την υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna και FlexPay μπορείτε να επιλέξετε το πλάνο πληρωμής που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Εύκολα και άμεσα.

Με το νέο κατάστημα Public Outlet, τώρα μπορείτε να αποκτάτε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα στις καλύτερες τιμές και, μάλιστα, πληρώνοντας όπως ακριβώς προτιμάτε. Μία εμπειρία φτιαγμένη για εσάς!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider