Η πτώχευση της Thomas Cook καταστρέφει διακοπές και... γάμους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η πτώχευση της Thomas Cook καταστρέφει διακοπές και... γάμους
Σύμφωνα με τον Guardian δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχεδίαζαν να κάνουν το γάμο τους σε κάποιο νησί της Ελλάδας και πλέον καλούνται να βρουν μια λύση ή να αναβάλλουν το γάμο τους.

Τα κακά μαντάτα της πτώχευσης του ταξιδιωτικού κολοσσού, Thomas Cook, προκάλεσαν πανικό στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό, στους τουρίστες που χάνουν τις διακοπές τους, αλλά και σε ιδιώτες που βλέπουν... τους γάμους τους να καταστρέφονται.

Σύμφωνα με τον Guardian δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχεδίαζαν να κάνουν το γάμο τους σε κάποιο νησί της Ελλάδας και πλέον καλούνται να βρουν μια λύση, είτε πληρώνοντας πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζαν, είτε αποφασίζοντας να αναβάλλουν το γάμο τους.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, αυτό συνέβη στον Λέιτον Ρος και τη Νάταλι Γελς, οι οποίοι βρίσκονταν στο δρόμο για το αεροδρόμιο, για να έρθουν στην Ελλάδα, όταν έμαθαν για την πτώχευση της Thomas Cook.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι θα παντρευόταν στην Κω και ο γάμος είχε σχεδιαστεί εδώ και χρόνια. Όμως, οι ίδιοι καθώς και περίπου 50 καλεσμένοι τους είχαν κλείσει τα εισιτήρια τους μέσω της Thomas Cook.

Μάλιστα, μερικά από τα μέλη της οικογένειάς τους βρίσκονται ήδη στην Κω.

Το ζευγάρι θα καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα και να τελέσει κανονικά τον γάμο του, όμως υπολογίζουν ότι μόλις 15 από τους 50 καλεσμένους τους θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην τελετή.

Να σημειωθεί ότι η Νάταλι και ο Λέιτον κατέβαλαν περισσότερα από 4.500 ευρώ για να βρουν αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider