Greco Storm: «Εγγυάται» την ξεκούρασή σας στα καλύτερα ξενοδοχεία!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Greco Storm: «Εγγυάται» την ξεκούρασή σας στα καλύτερα ξενοδοχεία!
Η Greco Strom «εγγυάται» την ξεκούρασή σας στα καλύτερα ξενοδοχεία κι αυτό το καλοκαίρι!

Η Greco Strom «εγγυάται» την ξεκούρασή σας στα καλύτερα ξενοδοχεία κι αυτό το καλοκαίρι!

Οι κριτικές των επισκεπτών σε πολλά νησιά της Ελλάδας αγγίζουν το «άριστα» στις περιπτώσεις όπου τα στρώματα, τα μαξιλάρια και τα κρεβάτια… φέρουν την υπογραφή της μεγάλης ελληνικής στρωματοποιίας!

Το Canal Suites στην Κύθνο, αλλά και το Kythnos bay, στη Σύρο το Syroc Maison έχουν προϊόντα ύπνου της Greco Strom.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι η GRECO STROM συνεργάζεται με την εταιρεία Hotel Operation (εταιρεία διαχείρισης Ξενοδοχείων) που ειδικεύεται στο χώρο του Hotel Management.

Όποιο και αν είναι το έργο, η GRECO STROM είναι υπερήφανη που βοηθά τους πελάτες της να επιλέξουν ανάμεσα από μία σειρά εξαιρετικά άνετων στρωμάτων, παρέχοντας υψηλότερα επίπεδα άνεσης βοηθώντας τελικά στη δημιουργία ενός ασφαλούς, υγιεινού περιβάλλοντος ύπνου που θα έχει θετική επίδραση στην ευημερία και την ικανοποίηση του επισκέπτη. Ως ειδικοί στην φιλοξενία γνωρίζουμε ότι τα στρώματα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, μετά από πολύχρονη έρευνα και μέσα από την εμπειρία των 59 ετών που διαθέτουμε, οι σειρές στρωμάτων που κατασκευάζουμε είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν το μέγιστο επίπεδο άνεσης για την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Στη GRECO STROM συντάσσουμε τη γνώση του παρελθόντος με την υπερβατική τεχνολογική εξέλιξη, παράγοντας χειροποίητα κρεβάτια, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων & διαστάσεων που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά του χώρου σας όποιο και αν είναι το ύφος και στυλ. Σε συνδυασμό με τα κορυφαίας ποιότητας στρώματά μας, οι επισκέπτες σας θα απολαύσουν την τέλεια εμπειρία ύπνου.

Μέσα από μία σύγχρονη και κομψή συλλογή σας προσφέρεται μια επιπλέον ευκαιρία να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και την ευελιξία χρήσης των δωματίων σας. Οι ειδικά σχεδιασμένοι καναπέδες, πολυθρόνες και σκαμπό της GRECO STROM μπορούν να μετατρέψουν ένα διπλό υπνοδωμάτιο σε family room.

Χρησιμοποιώντας κορυφαίους εσωτερικούς μηχανισμούς προηγμένης τεχνολογίας, διασφαλίζουμε τη μέγιστη ποιότητα κατασκευής.

Η τεχνογνωσία, η ευελιξία και η αξιοπιστία της GRECO STROM την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη ακόμη και για τα πιο απαιτητικά έργα.

Οι επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας, καθορίζουν τις λύσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε μεγέθους έχουν επιλέξει τη GRECO STROM ως συνεργάτη τους.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.grecostrom.gr/products/epaggelmatikos-exoplismos/xenodocheiakos-exoplismos

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider